Érdekesség

Joe Manganiello egy megható jelentésű tetoválást csináltatott a Sofía Vergarától való szakítás után

A Sofía Vergarától való nemrégiben történt szakítása után Joe Manganiello úgy tűnik, jelentős változásokat eszközöl az életében. A 46 éves férfi most egy hatalmas tetoválást mutatott be a karján, amelynek jelentése megható.

A jelentés az újdonság mögött.

A sztár egy kaliforniai kiruccanás során mutatta be új tetoválását, amely a bal alkarjának nagy részét borítja. A feltűnő új tetováláson, amely merész és fekete, a ”Հրեշտակ” szó olvasható, ami örmény nyelven angyalnak fordítható.

A hét elején Ruben Malayan örmény művész, a műalkotás mögött álló kalligráfus posztolt a színész újdonságáról, és megosztott egy fotót, amelyen a True Blood – Inni és élni hagyni sztárja büszkén mutatja a tetoválást.
A fotón Joe kis kutyája, Bubbles is szerepelt, akinek a felügyeletét a Sofía Vergarától való folyamatban lévő válása során nyerte el.

Szívből jövő tisztelgés az öröksége előtt.

Malayan ezt írta: „A legújabb munkám, az eddigi legnagyobb méretű Հրեշտակ (Angyal) @joemanganiello számára, aki biztos vagyok benne, hogy büszkén fogja viselni!”. A #armeniancalligraphy hashtaget is hozzátette.

A tetoválás valóban egy különleges tisztelgés Manganiello örmény gyökerei előtt. A sztár ugyanis még februárban a Finding Your Roots (Gyökereink megtalálása) egyik epizódjában nyíltan beszélt dédnagymamájáról, aki örmény származású volt.

Az elválás sosem könnyű.

Bár Joe megtarthatja szeretett kutyáját, Bubbles-t, a hírek szerint Vergara azt kérte, hogy a „különféle ékszereket, műtárgyakat és egyéb személyes tárgyakat” megtarthassa.
Azt is kérvényezte, hogy a Manganiellótól való különválása előtt, alatt és után keletkezett összes bevételt megtarthassa.

Mind Joe-nak, mind Sofíának sok sikert kívánunk az új életükhöz, és úgy gondoljuk, hogy a tetoválás üdítő és menő kiegészítője Joe amúgy is lenyűgöző tetkó-kollekciójának.

via