Emberek Érdekesség

Damian Hurley dicséri anyukáját, Elizabeth Hurley-t, amiért „800 szülő egy személyben”, miután egyedül nevelte fel őt

Elizabeth Hurley férje, a multimilliomos Steve Bing ragaszkodott egy DNS-teszthez, mielőtt valaha is beismerné, hogy ő Damian Hurley apja. Elizabeth Hurley-nek teljesen egyedül kellett felnevelnie a fiukat, és sikerült szuper szerető anyukának lennie a Damian apukájával folytatott keserű szülői vita ellenére. Mostanra fia már felnőtt, és őszintén beszél arról, hogy hálás élete legkedvesebb nőjének, az édesanyjának.

Elizabeth-nek sok kihíváson kellett keresztülmennie egyedülálló anyaként.

Az 58 éves Elizabeth Hurley színésznő egyetlen fia Steve Binggel való nagyon rövid kapcsolata alatt fogant. Ez nem sokkal azután történt, hogy 2000-ben szakított Hugh Granttel. Damian 2002-ben született, de az apja nem akarta megerősíteni az apaságát, arra hivatkozva, hogy ő és Elizabeth nem kizárólagos kapcsolatban éltek.

Később egy DNS-teszt bebizonyította, hogy Steve Damian apja. A multimilliomos azonban nem vált Damian életének részévé. Lehet, hogy ők ketten soha nem is találkoztak. Bing 2020-ban halt meg, és Damian-t és másik lányát kivette a végrendeletéből, amikor a nagyapjuk követelte az örökséget, mondván, hogy mindkét gyerek házasságon kívül született.

Anyát és fiát most hihetetlen kötelék fűzi össze.

Damian Hurley most már felnőtt. A fiatalember nagyon dicséri édesanyját, Elizabeth-et, mondván, hogy „800 szülő szerepét töltötte be egyszerre”. Damian elárulta, hogy annyira közel állnak egymáshoz, hogy úgy érzik magukat, mintha „testvérek” lennének.

Damian filmrendező és modell, és azt mondja, nem érzi úgy, hogy bármitől is megfosztották volna, hogy egyedülálló anyával nőtt fel.

Damian büszke arra, hogy anyja nyomdokaiba léphet.

Damian Hurley-t 2018-ban a Tess Management modellügynökség alkalmazta. Emellett a berkshire-i Wellington College-ba is járt, évi 37 000 fontért.

„Sokan kritizálják, hogy ilyen fiatalon elküldik a gyerekeiket, de neki tetszett. Imádta az iskoláját, remek barátai voltak, és nagyszerű kaland volt számára” – mondta Elizabeth a döntéséről, hogy oda küldte.

Damian most híres anyukája után megpróbál betörni Hollywoodba, első szerepével a kamera mögött, a Strictly Confidential című thriller rendezésével.

via