Érdekesség Megható

John Travolta érzelmes tisztelgéssel adózik elhunyt feleségének, Kelly Prestonnak anyák napján

John Travolta számára az idei anyák napja az érzelmesség egy plusz rétegét tartogatta, mivel tisztelgett elhunyt felesége, Kelly Preston előtt. Travolta a közösségi médiában osztott meg egy megható és eddig nem látott videót Prestonról, amely egy gyönyörű pillanatot örökített meg közte és családja között.

Egy sosem látott pillanat leleplezése

A színész az Instagram-fiókján tette közzé a videót, melyben meghitt bepillantást enged egy kincset érő pillanatba a családi életükből. A még soha nem látott felvételen Preston egy anyák napi ajándékot bontott ki, és szeretettől duzzadóan kacagott.

„Boldog anyák napját, Kelly! Hiányzol és szeretünk! Szeretettel: Ben, Ella és John” – írta a 69 éves egyedülálló apuka a bejegyzés képaláírásában. A pár 28 évig volt házas, mígnem Kelly sajnos 2020 júliusában elhunyt a mellrákkal vívott küzdelem után.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

John Travolta (@johntravolta) által megosztott bejegyzés

Lányuk is megemlékezett édesanyjáról.

„Boldog anyák napját a legcsodálatosabb, legviccesebb, legkedvesebb, leggondoskodóbb, leggyönyörűbb és legbriliánsabb anyukának, akit egy lány kívánhat, és a legikonikusabb párosnak, akiről valaha is álmodhattam, hogy felneveljen. Annyira hálás és szeretettel teli vagyok ezen a napon” – osztotta meg a szüleiről készült fotó mellett az Instagramon.

Miközben a világ az anyák napját ünnepelte, ennek a családnak a Kelly Preston iránti szívből jövő tisztelgése világszerte megérintette a szíveket, emlékeztetve mindenkit a család értékére és az anyai szeretet hatására. Bár fizikailag már nincs jelen, Preston lelke és a szeretet, amit a családjával megosztott, örökre megőrzött emlék marad.

via