Érdekesség

Justin Bieber kiáll a felesége mellett az internetes trollok ellen, és megmutatja a világnak, mennyire támogatja őt

Az internetes trollokkal való szembesülés nagyon gyakori probléma a mai világban, egyre többen zaklatnak másokat a közösségi médiában, ami erős érzelmi problémákat okoz. A hírességek a legnagyobb áldozatai ennek a cselekedetnek, hiszen ők széles körben ki vannak téve a rajongók mindenféle kommentjeinek, mint például a modell Hailey Baldwin, akinek nem kevés internetes trollja volt, mióta Mrs. Bieber lett.

Mi úgy láttuk, hogy Justin Bieber férjként nagyon is támogatja feleségét, Hailey-t az internetes trollokkal folytatott harca során. Szívesen mesélnénk róla bővebben, úgyhogy görgess tovább.

Justin és Hailey 2018-ban kötötték össze az életüket.

Justin és Hailey tinédzserkorukban találkoztak először, de rövid ideig randiztak, amikor Hailey 19 éves volt. Szakításuk után is barátok maradtak, de Justin valahogy tudta, hogy sosem lesznek csak „barátok”. A csillagok ismét összeálltak, és a pár 2018-ban megerősítette eljegyzését.

2 hónappal az eljegyzésük után a szerelmespár hivatalossá tette a dolgokat, és megígérték, hogy örökké együtt lesznek. Az esküvőre 2019-ben egy lenyűgöző szertartás keretében került sor, ahol Hailey és Justin meghitt pillanatokat osztottak meg egymással barátaik és szeretteik előtt.

A házasságkötés a figyelem új szintjére emelte Haileyt.

Hailey megosztotta, hogy a házasságkötés a figyelem új szintjére emelte őt. Igaz, hogy gyönyörű modellként már korábban is ismert volt a szakmában, de a férjével való kapcsolata az, ami igazán reflektorfénybe helyezte.

Miután Mrs. Bieber lett, Hailey egy interjúban bevallotta, hogy küzdött az internetes trollokkal. Nem ment bele a részletekbe, de tudjuk, hogy nehéz időszakon mehetett keresztül.

Hogyan birkózott meg az internetes trollokkal

Az egyik dolog, ami segített Hailey-nek megbirkózni az internetes trollokkal, hogy törölte a Twitter-fiókját, és csak a hét bizonyos napjain ment fel az Instagramra. Azt is megemlítette, hogy kikapcsolta a kommenteket az oldalán, kivéve azokat az embereket, akiket követ. Így tudja, hogy a kommentek bátorítóak és támogatóak lesznek, nem pedig negatívak és bántóak.

A terápia azért is hasznos volt számára, mert ha egy teljesen idegen ember nézőpontját kapja, aki ráadásul szakember, az segíthet objektívebben látni a dolgokat. Most már remekül van, és mind saját magának, mind a férjének elismeréssel adózik azért, hogy túljutott azon a nehéz időszakon.

De egyedül nem tudta megtenni – Justin arra buzdította az embereket, hogy hagyják békén Haileyt.

Amikor épp csak elkezdte énekesi karrierjét, Justin is szembesült az internetes trollokkal. Megnyílt a mentális egészségi problémáiról, amikor azt mondta: „Egyszerűen csak szenvedtem. Szóval, én csak úgy vagyok vele, hogy inkább ne érezzem ezt, minthogy érezzem.”

Mivel hosszú ideig hasonló problémákkal küzdött, Justin volt az az ember, akinek segítségére Haileynek szüksége volt. Ráadásul a sok érzelmi támogatással és tanáccsal, amit folyamatosan adott neki, ahogyan a lány nyilatkozta, láthattuk, hogy Justin hogyan állt ki minden negatív megjegyzéssel szemben, ami vele kapcsolatban elhangzott. Hangosan és világossá tette mindenki számára, hogy a trollkodásnak véget kell vetni, és amivel a felesége szembesül, az nagyon sok szempontból helytelen.

Még egy nyilatkozatot is kiadott az Instagramon válaszként egy rajongónak, aki másokat is arra biztatott, hogy piszkálják Haileyt.

Egy nő nemrég posztolt egy videót, amelyben arra biztatta az embereket, hogy bántsák Hailet. A nő azt írta: „Hailey Baldwin élő adást fog csinálni, ugye? Ahol magáról beszél, 20 kérdéssel Justin Bieberrel. Ez az az alkalom, amikor nem fogják kikapcsolni a kommenteket. Menjetek, kérlek, menjünk mindannyian utána”.

Egy idő után Justin kiadott egy sztorit, amiben megvédte feleségét, és azt állította, hogy azok az emberek, akik ennyire képesek ártani másoknak, soha nem találhatnak örömöt az életben. Megosztotta, hogy rendkívül nehéz látni, hogy az emberek megpróbálják azt a személyt bántani, akit a világon a legjobban szeret.

Felhívja a figyelmet az ügyre.

Hailey indított egy csatornát a YouTube-on, ahol megosztja az életét és más olyan dolgokat, amelyeket az emberek szívesen néznek, mint például bőrápolási rutinok, életmódtippek, játékestek… Ezzel a legnegatívabb dolgot az életében, ami a közösségi média, a maga javára fordítja, hiszen megmutatja a világnak a gyönyörű személyiségét.

De a videói sokkal többet nyújtanak a szórakoztatásnál. Egy pszichiáter volt a vendége, aki a mentális egészségről és a személyes problémáiról beszélt, miközben másoknak is segít hasonló ügyekkel megbirkózni. Igazán inspiráló, mert a férje segítségével képes volt túllépni ezen, és igyekszik mindent megtenni, hogy segítsen az embereknek, hogy ezt úgy kezeljék, ahogyan kell.

Te szembesültél már internetes trollkodással? Mit tettél, hogy túllépj rajta? Szívesen hallanánk a tapasztalataidat a hozzászólásokban!

via