Érdekesség

Kate Beckinsale felidézi, hogyan mentette meg Keanu Reeves egy megalázó helyzetből 1993-ban

Kate Beckinsale nemrég elárulta, hogy 1993-as cannes-i debütálása katasztrófával végződhetett volna, ha nincs akkori sztárkollégája, Keanu Reeves. Ez a történet Keanu gáláns cselekedetéről a kolléganőjével szemben ismét megerősíti végtelen szeretetünket a híres színész iránt, úgyhogy merüljünk el benne.

Beckinsale-nek a vörös szőnyegen a színésztársai siettek a segítségére.

Május utolsó hétvégéjén Kate Beckinsale részt vett a 76. cannes-i fesztiválon, ami azonnal visszaemlékeztette arra, amikor először vett részt a híres filmfesztiválon. Az Underworld sztárja az Instagramján tette közzé azt a majdnem kínos pillanatot, ami megtörténhetett volna vele, ha a színésztársai nincsenek ott.

Beckinsale 1993-ban a Sok hűhó semmiért (1993) premierjén vett részt Cannes-ban. Színésztársai, Robert Sean Leonard és Keany Reeves csatlakoztak hozzá a vörös szőnyegen. Kate Instagram-posztjában megosztotta, hogy akkoriban egy reptéri ruhaboltban vásárolta a ruháját, és „amikor beszálltam az autóba, hogy Denzel és Pauletta Washingtonnal a premierre menjek, az összes patent az ágyékomnál szétnyílt, és úgy felpattant, mint egy redőny”.

A színésznő tovább magyarázta, hogy csendben pánikolt az autóban, de amikor kilépett a vörös szőnyegre, elmondta Keanunak és Robertnek, mi történt. A fotót csatolta a történetéhez: „Ezen a képen én tartom a helyén a ruha elejét, ők ketten pedig a hátulját.”

Beckinsale hozzátette, hogy Keanu és Robert „abszolút legendák” voltak, akik „kérdés nélkül ugrottak, hogy megmentsenek”. Ha ők ketten nincsenek, Kate katasztrofális ruha bakit szenvedhetett volna, így örülünk, hogy ott voltak, hogy megmentsék.

Minden híresség szereti Keanut.

Utánanéztünk, és gyakorlatilag lehetetlen végigvenni a teljes listát azokról a hírességekről, akiknek van egy kedves története a John Wick sztárjáról. Michael B. Jordan például egyszer megosztotta, hogy a 2001-es Aranytartalék forgatása alatt Keanu elvitte az egész stábot vacsorázni, és bemutatta őket Laurence Fishburne-nek.

Sandra Bullock pedig egyszer megosztotta, hogy egyszer együtt lógott Reevesszel, és mellékesen megemlítette, hogy még sosem evett szarvasgombát. Néhány nappal később Keanu megjelent a küszöbén finom szarvasgombával, mert ő már csak ilyen.

Embed from Getty Images

És ha már Sandra és Keanu: ők egyike azoknak a hollywoodi pároknak, akikből sosem lett valóság, ami minket határtalanul elszomorít. Ennek oka eléggé elkeserítő, de Bullock végül úgy véli, hogy a nem randizás lehetővé teszi, hogy ők ketten remek barátok legyenek.

via