Érdekesség

Miután elvesztette az anyukáját, a kislány haját minden reggel befonja az iskolai busz sofőrje

A 11 éves Isabella Pieri fiatalon elvesztette édesanyját. Ezzel együtt meg kellett tanulnia, hogyan végezze el egyedül a mindennapi teendőket. De a haja mindig is probléma volt. Egészen addig, amíg meg nem találta Tracy Deant, az iskolabusz vezetőjét, és minden megváltozott.

Isabella Pieri, a 11 éves kislány nehéz időszakkal nézett szembe, amikor 9 évesen elvesztette édesanyját. Ez a tragikus esemény mélyen érintette Isabella édesapját, aki nehezen tudott megbirkózni felesége elvesztésével és mindazzal, amit ő tett a családjukért.

Isabella édesanyjának számos feladata között szerepelt a lánya hajának elkészítése. Az édesanyja halála után azonban Isabella apja úgy találta, hogy kikerült a komfortzónájából, és nehezen boldogult ezzel a feladattal. A helyzet annyira nehézzé vált, hogy levágta Isabella haját.

Ahogy Isabella haja elkezdett visszanőni, különböző frizurákkal kezdett kísérletezni, és lófarokba fogta. Egy nap, apja meglepetésére, új és más frizurával jött haza, ami eltért a szokásos lófaroktól.

Kiderült, hogy Tracy Dean, Isabella buszsofőrje jelentős szerepet játszott az új frizurában. Tracy olyan nagy szívvel, mint a busza, hatalmas kedvességet tanúsított Isabella iránt. Minden megváltozott, amikor Isabella végre összeszedte a bátorságát, hogy Tracy segítségét kérje a hajával kapcsolatban.

Tracy hatása Isabella életére, mint anya nélküli fiatal lányra, mérhetetlen volt. Kedves gesztusai jelentős változást hoztak. „Ő a legjobb buszsofőr az egész galaxisban.” Mondta a kislány.

Szerencsénkre világszerte vannak különleges emberek, akik önzetlen tetteket hajtanak végre a gyerekekért. Tracyhez hasonlóan Anthony Harris, egy NFL-játékos is meglepte a 11 éves Audrey-t azzal, hogy elvitte egy apa-lánya táncra, miután a kislány nemrég veszítette el az apukáját és a nagypapáját. Köszönjük nekik a hozzáállásukat.

via