Érdekesség

Kate Middleton „aggódik” Vilmos hercegért, itt van miért

Kate Middleton aggódik férje, Vilmos herceg miatt. Hirtelen kellett visszatérnie a munkába, mert édesapja, Károly herceg rákos beteg.

Vilmos hercegnek fontos királyi feladatokat kellett ellátnia a windsori kastélyban, Károly király kitüntetéseit kellett átadnia. Mivel Károly király beteg, Vilmos hercegnek több munkát kell vállalnia. Kate pedig szintén a múlt hónapban elvégzett műtétjéből lábadozik.

Egy Christopher Andersen nevű királyi szakértő szerint Kate aggódik Vilmosért, mert most sok mindennel kell megbirkóznia. Vilmos is aggódik Kate-ért, főleg azért, mert még mindig gyógyul a műtétből. Próbál a lehető legjobban gondoskodni a családjukról.

Bár többet szeretne a családjával lenni, Vilmosnak el kell látnia a királyi kötelességeit. Korábban megy vissza dolgozni, mint szeretné, de a kötelesség az első számára, mert egy nap ő lesz a király.

Vilmos egy rendezvényen, amelyen részt vett, arról beszélt, hogy Kate hogy van. Elmondta, hogy két filippínó ápoló gondoskodik róla, és nagyszerű munkát végeznek.

Kate a windsori Adelaide Cottage-ban tartózkodik, hogy pihenjen és felépüljön húsvétig.

Közben Harry herceg, Vilmos öccse rövid látogatásra Londonba érkezett. De nem sok időt tudott a családjával tölteni, mielőtt visszautazott Kaliforniába, hogy feleségével, Meghannal és gyermekeikkel lehessen.

Harry nem találkozott Vilmossal és Kate-tel a látogatása során. Nem sokkal azután pedig, hogy visszament Kaliforniába, Las Vegasba utazott egy NFL-eseményre.

via