Emberek Érdekesség

Miley Cyrus nem beszélt az apjával, miután elkezdett randizni egy vele egykorú lánnyal (akit elvett!)

Miley Cyrus és édesapja, a countryénekes Billy Ray Cyrus kapcsolata már jobb napokat is látott. Miley megszakította a kapcsolatot az apjával, miután megtudta, hogy eljegyzett valakit, aki korban nagyon közel áll hozzá. A 62 éves Billy egy 30-as évei közepén járó nőt kért meg, akit egy még megdöbbentőbb helyen ismert meg.

Miley szülei elváltak.

Embed from Getty Images

Miley Cyrus édesanyja, Tish úgy döntött, hogy majdnem 30 év házasság és 5 közös gyerek felnevelése után elválik Billy Raytől. Miley és Billy Ray most nem beszélnek egymással, mióta a volt házastársak szakítottak. Az ok a „kibékíthetetlen ellentétek” voltak, állítólag.

Tish megtalálta a lelki társát.

Miley édesanyját eljegyezte Dominic Purcell. Ők 2022 novembere óta vannak együtt, és nem szégyellik szerelmüket megosztani a közösségi médiában. Dominicnak 4 gyereke van az előző házasságából. Tish és Dominic kapcsolata hamar komolyra fordult, és úgy tűnik, a nő megtalálta a boldogságot a férfi mellett.

Billie Ray is megtalálta a szerelmét.

A 62 éves énekes gyorsan talpra állt, és egy sokkal fiatalabb ausztrál énekesnővel, Firerose-zal kezdett kapcsolatot, aki mindössze 34 éves. A pár hivatalosan 2024-ben jegyezte el egymást, de a legmeglepőbb az, hogy hol találkoztak először. 2010-ben volt, és Billy épp a kutyájával tartott egy kis szünetet a Hannah Montana, a Miley-t sztárrá katapultáló sorozat forgatásán, amikor először találkozott Firerose-zal.

Miley „megdöbbent és elszörnyedt”.

Miley megdöbbent, amikor tudomására jutott Billy Ray és Firerose kapcsolata. Most, hogy a férfi egy lépéssel tovább ment, és gyűrűt húzott az ujjára, ez még nagyobb csalódás Miley számára. Az énekesnő egyáltalán nem beszél az apjával.

Miley nem akarja, hogy pénzt költsön a feleségére.

Miley-t állítólag sokkolta, hogy apja túl sok pénzt költ ékszerekre, dizájner ruhákra, luxus spa kezelésekre, és még házat is vesz Firerose-nak. Egy forrás azt állította: „Szeretik őt, de kínos nézni, ahogy felelőtlenül viselkedik, és egy vagyont költ erre a nőre”.

Családi viszályok minden családban vannak, és ez alól nyilvánvalóan nem kivételek azok sem, akik a reflektorfényben vannak.

via