Érdekesség

Kelly Osbourne lélegzetelállító új megjelenést osztott meg a szülés után, és az emberek nem tudnak túllépni rajta

Kelly Osbourne híres extravagáns megjelenéséről és merész külsejéről. Nemrég nagy feltűnést keltett új képeivel, amin látszik a fogyása. Sok rajongójának feltűnt a ragyogó külseje, és ugyanezt kommentálták.

Kelly hat hónappal ezelőtt adott életet párjával, Sid Wilsonnal közös első gyermekének, Sidney nevű fiának, és ma már a baba utáni külsejével kápráztatja el az embereket.

Kelly szerette volna távol tartani anyaságát az emberek szeme elől.

Kelly Osbourne jelenleg teljes mértékben élvezi az anyaságát, de nem jelentette be kisfia születését, ahogy azt sok hírességtárs szokta tenni.

Kelly édesanyja, Sharon volt az, aki egy tévéműsor során elszólta magát Kelly kisfia születésének híréről. A büszke nagymama így beszélt lánya anyaságba vezető útjáról: „Olyan nagyszerű, olyan nagyszerű. Nem hagyja, hogy egy kép is kikerüljön róla, és én annyira büszke vagyok rá”.

Kelly sokakat meghökkentett a szülés utáni átalakulásával.

Most Kelly az Instagramon mutatta meg hihetetlen fogyását. Új szerepét a Beat Shazam interaktív játékműsor műsorvezetőjeként népszerűsíti.

A rajongók a hozzászólásokban osztották meg véleményüket Kellyről, aki szerintük úgy néz ki, mintha édesanyja, Sharon másolata lenne. „Annyira hasonlít az anyukájára, Sharonra, és az apjára, Ozzyra is, amikor fiatalabb volt” – jegyezte meg egy személy.

Kelly külseje nem plasztikai műtét eredménye.

Kelly egyszer már elkaszálta a pletykákat, miszerint komoly plasztikai műtétet végeztetett. Az Instagramon állt ki magáért, és azt írta: „Nem volt plasztikai műtétem. Soha nem csináltattam semmit az arcomon, kivéve néhány injekciót az ajkaimba, az állkapcsomba és itt a homlokomba. Nem hazudok, de köszönöm a bókot”.

via