Érdekesség

David Beckham azt mondja, 11 éves lánya még mindig egy ágyban alszik vele és a feleségével

David Beckham minden alkalommal vitát vált ki az interneten, amikor egy olyan fotót posztol, amelyen 11 éves lányát puszilja szájon. Szerető és gyengéd apaként a visszavonult focista az Instagramon osztotta meg, hogy lánya időnként csatlakozik hozzá és a feleségéhez az ottalvás alkalmával. Nagyra értékel minden pillanatot, amit a gyermekeivel tölt, és nem lát semmi kivetnivalót abban, hogy szeretettel árasztja el őket.

Egy édes látogató

David Beckham egy imádnivaló pillanatot osztott meg az Instagramon, elárulva, hogy legkisebb gyermeke, Harper csatlakozott hozzá és feleségéhez, Victoria Beckhamhez a tágas ágyukban. A szívmelengető fotón a 3 Beckham a takaró alatt összebújva tűntek fel. Harper a szülei között keresett vigaszt, miután az éjszaka folyamán belopózott az ágyukba. „Volt egy látogatónk az éjszaka” – írta a futballsztár.

A Beckham házaspár néha inkább külön alszik.

Sok pár választja a külön alvást, hogy frissen tartsa a kapcsolatát, és Beckhamék sem különböznek ettől. Vettek egy olyan vidéki házat, ahol külön szárnyak vannak mindkettejüknek. A beszámolók szerint minden szárnynak saját konyhája, hálószobái és udvara van, így a párnak egyéni tereket biztosítanak.

„Ez valójában jól működik David, Victoria és a gyerekek számára. Ha mindannyian az őrületbe kergetik egymást, úgy vonulhatnak vissza ezekbe a szárnyakba, mintha külön házakban élnének” – árulta el egy forrás.

Mindkét szülő nagyon közel áll a gyerekeihez.

David és Victoria Beckham fiatalon váltak szülőkké, és mindketten nagy szeretetet és támogatást mutatnak gyermekeik felé. Gyakran osztanak meg képeket, melyeken ölelgetik és puszilgatják a gyerekeiket, és sok örömteli közös családi pillanatot sikerül megörökíteniük.

David Beckham szívesen olvas a lányának lefekvés előtt.

Az esti meseolvasás csodálatos módja annak, hogy kötődj a gyermekeidhez, és olyan értékes emlékeket teremts, amelyek megmaradnak, amikor felnőnek. Beckham szeret összebújni az ágyban kislányával, miközben esti mesét olvas neki.

Victoria és David Beckham szerelmi története bizonyítja, hogy létezik happy end, ha megtalálod a megfelelő embert. Még ennyi év után is megvan Davidnek a cédula, amelyre Victoria ráírta a telefonszámát, emlékeztetőül szolgálva arra, hogy az igaz szerelem kitart, ha a tökéletes ember belép az életedbe.

via