Érdekesség

Khloé Kardashian felfedte az igazi titkokat az átalakulása mögött és eloszlatta a pletykákat

Khloé Kardashian már nagyon régóta szerepel a nyilvánosság előtt. Így amikor megváltoztatja a külsejét, vagy valami újdonsággal debütál, az gyakran kerül a címlapokra, és felkelti az emberek figyelmét. Ez azonban pletykákat is felvet, amiket a 38 éves modell végre eloszlat.

Büszke a fitneszútjára.

Bár Khloé Kardashian mindig is lenyűgözően nézett ki, elégedett azzal, hogy milyen messzire jutott a fitneszútján. Amikor az emberek gonosz kommenteket hagytak a legutóbbi fotóihoz, azzal vádolva őt, hogy cukorbetegeknek szánt gyógyszert szed, hogy kordában tartsa a súlyát, ő úgy döntött, hogy válaszol, és felfedi az igazságot.

A titka, hogy ilyen fitten és ragyogóan néz ki

Elárulta, hogy átalakulása annak köszönhető, hogy keményen dolgozik az edzőteremben. „Ne becsüljük le az évekig tartó edzésmunkámat. Heti 5 nap reggel 6-kor kelek, hogy edzhessek. Kérlek, hagyjátok abba a feltételezéseket” – kommentálta Kardashian az Instagram-posztját.

Edzője szerint a valóságshow-sztár nagyon intenzív edzésprogramot tart fenn, amely guggolásokat, plank gyakorlatokat, fekvőtámaszokat, felüléseket, csípőgyakorlatokat, 4 ütemű fekvőtámaszt és levegőbokszot tartalmaz.

Tisztában van a körülötte keringő pletykákkal, és szeretné, ha abbahagynák.

Kardashian nem szégyelli bevallani, hogy orrműtéten esett át, és azt sem, hogy mi volt az oka. Egy interjúban nyíltan beszélt arról, hogy a sikersorozatuk és a kritikusok miatt érezte úgy, hogy nem olyan csinos, mint a testvérei. „Ekkor lettem kemény magammal szemben, mert azt gondoltam, hogy ‘Ó, így látnak engem mások’. Bizonytalanná váltam, mert mindenki más ezt mondta nekem.”

Kipróbálta a botoxot is, de „borzalmasan reagált” rá. „Már több mint egy évtizede a fotókon minden egyes hibát és tökéletlenséget mikroelemeztek és a legapróbb részletekig kigúnyoltak, és a világ minden egyes nap emlékeztetett rájuk” – tette hozzá, továbbá megjegyezte, hogy a kritikát motivációként használta arra, hogy egészségesebb legyen. Az évek során több mint 27 kilótól szabadult meg.

További dolgok, amikre esküszik

Híres anyukájának, Kris Jennernek köszönhetően Kardashian már fiatal kora óta értékeli a jó bőrápolási rutin erejét. Bőrápolási rendjébe beletartozik a hidratálás, hidratáció és az olajok, és sosem felejti el a kezét és a nyakát fényvédővel bekenni.

Te is kipróbálod majd Khloé Kardashian szépségápolási tippjeit? Neked is van sajátod, amit szívesen megosztanál a világgal? Szívesen megtudnánk a hozzászólásokban!

via