Érdekesség

Ebben az állatkertben elnevezhetsz egy csótányt egy exedről, és megetetheted állatokkal jótékony célból

Amikor utánajárunk, hogyan lépjünk túl az exünkön, több száz tanácsot találtunk: dolgozzuk fel érzelmeinket, beszélgessünk róla közeli barátainkkal és családunkkal, vizsgáljuk meg, miért nem működött a kapcsolat, és foglaljuk el magunkat. Mindannyian másként és a saját idővonalunk szerint gyászolunk. A San Antonio Állatkert talált egy nem szokványos módszert arra, hogy segítsen kigyógyulni a szakításból – alakítsuk exeinket ropogós falatkákká.

A Cry Me a Cockroach adománygyűjtés az elmúlt 4 évben nagy port kavart.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

San Antonio Zoo (@sanantoniozoo) által megosztott bejegyzés

A cél az, hogy támogassák a San Antonio Állatkert küldetését, hogy jobb jövőt teremtsen a vadon élő állatok számára, Texasban és világszerte. Az eseményre minden évben Valentin-napon kerül sor. Adományozhatsz, hogy elnevezz egy csótányt, rágcsálót vagy zöldséget – az ő szavaikkal élve – „a nem túl különleges valakidről”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

San Antonio Zoo (@sanantoniozoo) által megosztott bejegyzés

Az 5, 10 vagy 25 dolláros adományok egy digitális Valentin-napi kártyát tartalmaznak, amely megmutatja, hogy támogatod a Cry Me a Cockroach adománygyűjtő akciót. Ha úgy tetszik, értesítheted ellenségedet, hogy csótányt, rágcsálót vagy zöldséget neveztek el róla, saját digitális Valentin-napi kártyával és személyre szabott üzenettel együtt.

Az adománygyűjtés legjobb része a VIP-csomag

Egy magasabb összegű, 150 dolláros adományból a San Antonio Állatkert személyre szabott videót készít, amelyet elküldhetsz a nem túl különleges emberednek, amelyben az állatkert által kiválasztott állat rágcsálja a kiválasztott levelet, csótányt vagy rágcsálót. Itt megnézhetsz egy példát egy ilyen videóra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

San Antonio Zoo (@sanantoniozoo) által megosztott bejegyzés

Tavaly több mint 8000 adomány érkezett mind az 50 államból és 30 különböző országból, a legnépszerűbb név pedig a Jacob és Sarah volt. Idén Zach, Ray és Adam jár az élen. A sajátod beküldéséhez kövesd az itt található lépéseket, és mindenképpen Valentin-nap előtt tedd meg.

Hány exeddel vagy még barátságban? Csatlakoznál a Cry Me a Cockroach adománygyűjtéshez?

via