Érdekesség

Khloé Kardashian nagyon őszinte lesz, amikor megkérdezik tőle, hogy hiányzik-e neki a „régi arca”

Korunk egyik legbefolyásosabb és leginkább követett nőjének lenni nagy árnyoldala is lehet. Nemrég pedig Khloé Kardashiannak kellett szembenéznie egy kínos helyzettel, amit okosan kezelt. A 38 éves lány a bizonytalanságáról is megnyílt, és arról, hogy állandóan a többi híres nővéréhez hasonlítják.

A médiaszemélyiség több mint 300 millió Instagram-követőjével osztott meg egy videót az edzőteremből, amiben a reggeli edzését mutatja be. A klipet egy közeli felvétellel kezdte, ahol egyenesen a kamerába beszél, és kijelentette: „Próbálok energiát gyűjteni az edzéshez. Egyszerűen nincs kedvem hozzá, de vágjunk bele”.

Miközben ezt mondta, egy személy a kommentszekcióban megkérdezte: „Hiányzik a régi arcod?” Khloé, aki gyorsan válaszolt, így válaszolt: „Nem”.

Egy másik felhasználó így kommentálta: „Próbáld ki filter nélkül”, egy nevető emojival kísérve. A 38 éves okosan válaszolt: „Mi köze van a filternek az edzéskirálynőhöz?”

Miközben megmutatta fitneszprogramját, Kardashian elmagyarázta, hogy könnyebb súlyokat kell használnia, mert „könyöksérülése” van.

A lenyűgöző sztár azt is elárulta, hogy „görbület” van az arcán, ami egy műtét eredménye, ahol eltávolítottak egy tumort az arcából. Megjegyezte: „Ragasztószalagot tettem rá, de még mindig van egy dudorom, ami idővel ellaposodik”.

Még 2021-ben Khloé a pletykákra, miszerint „arcátültetésen” esett át, úgy reagált, hogy tagadta a vádakat. Ezután nyíltan beszélt az elvégzett műtétekről, mondván: „Egyszer volt orrműtétem”.

A 2 gyermekes anyuka azt is elismerte, hogy injekciókat is kapott, de „nem igazán botoxot”. Elmagyarázta: „Borzalmasan reagáltam a botoxra”.

Khloé beszélt arról is, hogy milyen küzdelmekkel kellett szembenéznie, amiért állandóan 2 idősebb nővéréhez, Kimhez és Kourtneyhoz hasonlítják. Amikor megkérdezték, hogy testvérei „kivételezett bánásmódot” kaptak-e a testalkatuk miatt, Khloé így válaszolt: „Ó, 100%.”

Elmagyarázta, hogy amikor közös fotózásokon vettek részt, Kim és Kourtney „több fogasnyi ruhát” kaptak, míg ő „körülbelül 2-3 ruhadarabot kapott”, és azt mondták neki, „ne aggódj, mert úgyis a háttérben leszel”. Khloé így folytatta: „Mintha én nem lennék az előtérben, mindig ők ketten lennének, és én mögöttük”.

via