Érdekesség

Kiderült, hogy Anne Hathaway nem szereti, ha Anne-nek hívják, és elárulja, miért

Kiderült, hogy Anne Hathaway rajongói egész idő alatt rossz néven szólították. A színésznő nemrég Jimmy Fallon The Tonight Show című beszélgetős műsorában jelent meg, és elárulta, hogy nem szereti, ha „Anne”-nek hívják, és meg is magyarázta, miért.

Mi rendkívül meglepődtünk Anne Hathaway vallomásán, és alig várjuk, hogy megosszuk veletek a további részleteket.

Az egész akkor kezdődött, amikor az Oscar-díjas színésznő ellátogatott Jimmy Fallon műsorába, hogy új filmjét, a Karantén melót népszerűsítse, Fallon pedig azon tűnődött, hogyan is szólítsa vendégét.

„Hallottam, hogy az emberek Annie-nek hívnak, mint a jó barátaid. Én Anne-nek vagy Annie-nek szólítsalak?” – kérdezte a műsorvezető. „Szólíts Annie-nek. Mindenki hívjon Annie-nek, kérem” – hangsúlyozta Hathaway. Majd így folytatta: „Beszélhetnénk egy pillanatra a nevemről?”.

„Amikor 14 éves voltam, egy reklámfilmben szerepeltem, és meg kellett szereznem a SAG-kártyámat, és megkérdezték tőlem, hogy ’Nos, mi legyen a neved?’” – magyarázta Hathaway. „Én meg azt mondtam: ‘Hát, a nevemnek kellene rajta lennie. A nevem Anne Hathaway.’ Szóval ez tűnt a megfelelő választásnak, de az eszembe sem jutott, hogy életem hátralévő részében az emberek Anne-nek fognak szólítani.”

Majd hozzátette: „Az egyetlen ember, aki Anne-nek hív, az az anyám, és csak akkor teszi, amikor nagyon mérges rám, tényleg nagyon mérges” – osztotta meg Hathaway. „Szóval minden alkalommal, amikor kilépek a nyilvánosság elé, és valaki a nevemen szólít, azt hiszem, hogy kiabálni fog velem”.”

A színésznő azt is bevallotta, hogy zavarja, amikor a rajongók „Anne”-nek szólítják, amikor nyilvánosan közelednek felé. „Az emberek azt mondják, hogy ‘Anne! Én meg: ‘Mi van? Mit csináltam?!” – viccelődött.

Annie azt is elmondta, hogy a színésztársai számos különböző becenevet találtak ki az együtt töltött évek alatt, és ő mindegyiket sokkal jobban szereti, mint az Anne-t.

„Az emberek nagyon kedvesek, nem akarnak elbizakodottak lenni, ezért úgy gondolom, hogy a helyszínen találnak megoldásokat, mert az igazság senkinek nem kényelmes, ha Anne-nek hívnak. Nem illik. Annie vagyok. Az emberek H-nak hívnak, az emberek Hath-nak hívnak, úgyhogy nyugodtan hívj bárminek, csak ne Anne-nek.”

Szereted a keresztnevedet? Te milyen neveket használsz?