Emberek Érdekesség

Kiderült, ki játszhatja Matthew Perry-t az életrajzi filmjében

Matthew Perry lesújtó halála után kiderült, hogy a színész a saját magáról szóló jövőbeli életrajzi filmre gondolt. Azt még nem tudni, hogy ez megtörténik-e, de az már biztos, hogy ki kaphatja meg a főszerepet és játszhatja Perryt ebben a filmben.

Múlt héten Athenna Crosby, aki az a nő volt, akit Perryvel láttak ebédelni a halála előtti napon, megemlítette, hogy a színész tervei között szerepelt, hogy megkeresi Zac Efront, hogy alakítsa őt az életéről szóló életrajzi filmben.

„Azt mondta, hogy szeretne egy filmet készíteni az életéről, és korábban már dolgozott együtt Zac Efron-nal egy filmben, és azt mondta, hogy szeretné, ha Zac Efron játszaná őt, mint egy fiatalabb változatát egy készülő életrajzi filmben (magáról), és hogy hamarosan fel fogja kérni őt erre” – osztotta meg a nő.

„Nagyon várta már, hogy többet mesélhessen a történetéről és a függőségből való felépüléséről, és tényleg kiálljon az ügy mellett, hogy még több embernek segítsen”.”

Miután ez az információ kiderült, Zac Efron reagált arra, hogy megtudta, Matthew Perry elképzelte, hogy őt alakítja egy életrajzi filmben.

„Óriási megtiszteltetés volt számomra” – osztotta meg Efron a készülő filmjének premierjén. „Rendkívüli dolog lenne, és persze még mindig nagyon lesújt a tény, hogy meghalt. Igen, majd meglátjuk, mi lesz” – tette hozzá.

Perry és Efron korábban együtt szerepeltek a 2009-es Megint 17 című fantasy-vígjátékban, ahol Efron Perry karakterének fiatalabb változatát alakította.

Efron arról is beszámol, hogy milyen szép emlékei vannak a Jóbarátok színészével való közös forgatásról: „[Perry] a mentorom volt, és egy nagyon jó filmet csináltunk együtt. Felnéztem rá, komikus időzítést tanultam tőle. Úgy értem, amikor a Megint 17-et forgattuk, annyira szürreális volt számomra, hogy átnézek oda, és ő ott van, mert olyan sokat tanultam tőle, az egész életéből”.”

Matthew Perry sajnálatos halála után számos kolléga és barát fejezte ki szívből jövő tiszteletét a nagyra becsült színésznek. Michael J. Fox nemrég elárulta, hogy Perry csendben felajánlotta neki a segítségét, amikor a Jóbarátok színésze először csatlakozott a sorozathoz.

via