Emberek Érdekesség

Egy dögös nagymama vagyok, és nem vagyok hajlandó ’a koromnak megfelelően öltözködni’

Egy amerikai nagymama, Jennifer Lynn úgy döntött, hogy szembemegy minden elvárással, ami a korával és az életben elfoglalt helyzetével jár. Továbbra is testhezálló ruhákat visel, és rövid videókat posztol a közösségi médiában, amelyekben táncol. Míg magabiztos és gondtalan viselkedése segített neki abban, hogy több mint 700 ezer követője legyen, mások sok kritizálnivalót találtak Lynn online jelenlétében.

Jennifer Lynn 3 felnőtt gyermek édesanyja és nagymama, aki még mindig szeret szépen öltözködni.

Jennifer Lynn, akit a TikTok-on @pixxarmomii online álnevén ismerhetünk, 3 felnőtt gyermek büszke édesanyja, akiknek már mindegyike saját családdal rendelkezik. Annak ellenére, hogy egy Egyesült Államokban élő nagymama, Jennifer méltóságteljesen vállalja korát, és magabiztosan mutatja meg alakját az interneten.

Ruhaválasztásai azonban nem mindenkinek tetszenek.

Akár pózol, akár rövid videókban táncol, a nagymama nem riad vissza attól, hogy szűk ruhákat vagy nagyon rövid sortokat öltsön magára. Lynn rendíthetetlen magabiztossága ellenére kritikával kell szembenéznie a becsmérlők részéről, akik kitartóan hagynak tolakodó kommenteket, megkérdőjelezik online jelenlétét, és még a gyermekei véleményét is kikérik a dologról.

Egyesek szerint Lynnnek „a korának megfelelően kellene öltözködnie”, de a „dögös nagymama” tökéletes választ tud adni a trolloknak.

A nő egyik gyűlölködője azt javasolta, hogy a „gyermekvédelmisek” látogassanak el Lynnhez. Az influencer azonban tökéletes választ adott, és elárulta, hogy a szőrmókjain kívül már nem élnek vele gyerekek. Valaki más azt írta: „Miért gondolja bárki is, hogy ez vonzó? A vidámság és a boldogság egy dolog, de ez undorító”. Jennifer Lynn azonban nem hagyja, hogy a gyűlölet eluralkodjon rajta, és egyetlen válasza egy újabb gondtalan táncos videó formájában érkezett.

Nehéz lehet kezelni a kritikát, ha online jelenléttel rendelkezünk.

via