Érdekesség

Kim Kardashian megosztott egy teljesen természetes szelfit, és a rajongók dicsérik, hogy nem használ filtereket

Annak ellenére, hogy Kim Kardashian a kontúrozás és a kiemelés szakértője, bebizonyítja, hogy hagyni a bőrünket lélegezni és teljesen természetesnek lenni a szépség végső formája. A médiaszemélyiség egy ritka friss arcú szelfit osztott meg a fogorvosi székből, és rajongói dicsérettel halmozták el.

A szelfije hatalmas sikert aratott.

A 42 éves nő smink nélküli szelfit posztolt a fogorvosi székből, és úgy tűnt, semmilyen filtert nem használt rajta.

A hétköznapi pillanatkép, amelyet 350 millió Instagram-rajongójával osztott meg, hatalmas csodálatot váltott ki, és Kimet megdicsérték, amiért a természetességet választotta.

Az egyik rajongó áradozott a szépségéről, mondván „gyönyörűen nézel ki, királynő”. Míg egy másik lelkesen kommentálta: „Igen, egy filter nélküli szelfi”.

Egy harmadik személy pedig Kim gyűlölködőit szólította meg azzal, hogy azt írta: „[…] filter nélküli, szerkesztetlen, és még mindig ő minden idők legszebbje”.

Kimnek is vannak bizonytalanságai, mint bárki másnak.

Kim korábban elárulta, hogy az, hogy annyi éven át a reflektorfényben volt, sok bizonytalanságot okozott neki a külsejével kapcsolatban.

Bevallotta: „A fizikai megjelenésemet évekig vizsgálták, mind magam, mind mások, és az elmúlt néhány évben végre képes voltam megbékélni a tökéletlenségekkel, amiket korábban nehezen tudtam elfogadni”.

Szerintünk Kim még ragyogóbb és gyönyörűbb, amikor természetes arcát mutogatja smink és filterek nélkül.

És sok más híresség is úgy dönt, hogy teljesen természetes pillanatképeket oszt meg magáról, emlékeztetve minket arra, hogy egy őszinte mosoly az egyetlen ragyogás, amire igazán szükségünk van.

via