Emberek Érdekesség Megható

Könnyfakasztó fotókon a rák ellen küzdő apa, amint a lányát kíséri, amikor megnyeri a bálkirálynő címet

Egy rákbetegséggel küzdő apa felöltözött és sétált a lányával, amikor az megnyerte a bálkirálynői versenyt. A lány támogatta az apját, és úgy sétált, hogy szorosan átölelte. A szívhez szóló pillanatról készült fotók tökéletesen megörökítik, milyen erős lehet egy apa-lánya kötelék.

Hosszú küzdelem a rákkal

A 47 éves alabamai Brett Yancey brutális betegséggel küzd. A háromgyermekes apánál több mint hat évvel ezelőtt diagnosztizáltak rákot. Nyelőcsőrákja van. Ez a fajta rák a torokban lévő csövet érinti, amely segít lenyelni az ételt. Ennek ellenére Brett úgy döntött, hogy valami egészen különlegeset tesz a lánya bálja alkalmából.

Kezdettől fogva elszánt volt a kihívások ellenére.

A diagnózis óta Brett különböző kezeléseken esett át, például kemoterápián, sugárkezelésen, sőt még kísérleti megoldásokon is. Tragikus módon a rák mégis átterjedt a tüdejére. Bár ez az időszak elképzelhetetlenül nehéz volt számára és az egész család számára, Brett bejelölte a naptárában lánya fontos napját.

El akarta kísérni a lányát a nagy napon.

Carrie, a felesége elárulta, hogy bár Brett gyenge állapotban van, és bárhová megy, oxigént visz magával, mégis el akarta kísérni a lányát. Az ágyától a fürdőszobáig nem tud elmenni, még a lábát is nehezen emeli fel. Ez nagyon aggasztotta a nőt, mivel a séta körülbelül 45 méter volt.

Azt javasolta a férjének, hogy egy golfkocsival jusson át a pálya túloldalára. De Brett visszautasította, és azt mondta, hogy nincs rá szüksége. Azt mondta neki, hogy elkíséri a gyerekét a szemközti oldalvonalig.

És így is tett.

Éljenzés és könnyek töltötték meg a futballpályát, amikor Brett kéz a kézben sétált legkisebb lányával. A duó megtette a 45 méteres sétát, miközben a tömeg elérzékenyült. Sara Kate-et koronázták meg bálkirálynőnek, rózsaszín ruhában.

Ahogy megkoronázták, átölelte az apját, aki kedvesen megpuszilta az arcát. Brett nagyon büszke a lányaira és azokra a hihetetlen fiatal nőkre, akikké váltak.

Ezt a pillanatot a család soha nem fogja elfelejteni.

Carrie, aki a lelátón ült a másik lányaival, Savannával és Sydneyvel, szurkolt a férjének. Számára a férfi egy igazi harcos. Egy interjúban elmondta, hogy csak egy nappal az esemény előtt volt, amikor a pár orvoshoz ment, és az nem ment túl jól.

De mindezek ellenére a család erős marad. Az, hogy a lányuk megnyerte a bálkirálynői címet, pozitív lökést adott a férjének. Brett rugalmassága és kedves gesztusa lánya megkoronázásakor felkerült az internetre, örökre megőrizve az emléket.

Brett és Carrie szerelmi története is különleges.

Carrie és Brett 25 éve házasok. Középiskolai szerelmesek voltak, akik hetedikben kezdtek randizni. Az évek során sok szép pillanatot és nehéz utat éltek át együtt, de szerelmükkel mindenen túljutottak. Brett korábban fociedző volt, és helyi legendává vált a környéken, míg Carrie általános iskolaigazgató. Jelenleg életük legnehezebb kihívásával néznek szembe, Carrie azonban elárulta, hogy napról napra haladnak, és úgy véli, családja áldott.

Elismeri, hogy Brett állapota és az utazás miatt a pár nem tudott annyit ott lenni három lányuk mellett, amennyit szerettek volna. A nehéz időkben a családjuk és a barátaik kitartottak mellettük, hitet és reményt adva nekik.

via