Emberek Érdekesség

53 év korkülönbség van köztünk, és a legkevésbé romantikus helyen találkoztunk, de a szerelmünk virágzik

Gary Hardwick egy olyan férfi, aki mindössze 17 éves volt, amikor összekötötte az életét a barátja anyukájával. Ez alig néhány héttel azután történt, hogy mindketten a fia temetésén találkoztak. Az 53 év korkülönbségük miatt a duó sok kihíváson és életküzdelmen ment keresztül, de szerelmük olyan erős maradt, mint az acél. Nemrég Gary szuper megható módon tisztelgett szeretett feleségének 80. születésnapja alkalmából, mi pedig nem tudjuk visszatartani az örömkönnyeket a boldog családért.

Gary és Almeda kapcsolata szokatlanul indult.

Almeda és Gary Hardwick Tennessee-ből származnak. A pár között 53 év korkülönbség van, és 2015-ös első találkozásuk óta virágzik a kapcsolatuk. Akkor Almeda 71, Gary pedig 17 éves volt. Mielőtt a nő egy szót is szólt volna rendesen Garynek, máris úgy gondolta, hogy a férfi az igazi.

Gary viszont, aki fiatalabbnak tűnik, mint felesége egyik unokája, a koránál érettebbnek gondolta magát. Elárulta, hogy korábban volt kapcsolata egy 77 éves nővel, és elég boldogtalan volt, aztán találkozott Almédával.

Az első találkozásuk messze nem volt tipikusan romantikus.

Almeda és Gary 2016-ban házasodtak össze. A boldog pár mindössze két hete találkozgatott egymással, amikor Gary féltérdre ereszkedett és megkérte Almeda kezét. Almeda akkoriban nagy veszteséget élt túl az életében, ugyanis férje, Donald, akivel 43 évet élt házasságban, cukorbetegség szövődményei miatt meghalt. Az asszony nehezen viselte az özvegységet, majd újabb tragédia érte, amikor legidősebb fia, a 45 éves Robert egy sztrókot követően meghalt.

Almeda Robert temetésén találkozott Garyvel. Mindketten azonnal vonzalmat éreztek egymás iránt, és Almeda-t különösen Gary „kedves mosolya” vonzotta. A nő számára ez olyan volt, mint egy fényes fény a gyászon keresztül.

Váratlan reakcióval szembesültek a legkedvesebb embereik részéről.

Az újdonsült pár annyira boldog volt, és tele volt örömmel a szerelmi buborékuk. Kapcsolatuk kezdetétől fogva folyton bókoltak egymásnak és csókolóztak. És számítottak némi nehézségre a társadalmi reakciótól, de nem a családjuktól.

Szeretteik pedig teljesen megfeleltek az elvárásaiknak, ahogyan Gary és Almeda erős érzelmeire reagáltak. Amikor látták, hogy a pár mennyire boldoggá teszi egymást, családtagjaik elhalmozták őket elismeréssel. A legtöbb családtagjuk és barátjuk, köztük Gary akkor 48 éves édesanyja és 71 éves nagymamája is nagyon örült nekik.

A pár észre sem veszi a korkülönbségüket, és a kritikusokkal sem törődnek.

De nem mindenki volt ennyire boldog és támogató a szerelmükkel kapcsolatban, mint a családjuk többsége. Hardwickék bevallották, hogy sokan valóban helytelenítik a kapcsolatukat, köztük Almeda fia, aki azóta nem beszélt vele, amióta megismerkedett Garryvel.

Almeda hat unokája közül kettő, Aaron és Indiana is rendkívül nehezen hitt a kapcsolatukban. Aaron csak egyszer nevezte Gary-t nagyapának. Ő inkább barátként tekint rá, mint nagyapaként. Indiana kicsit furcsának találta a kapcsolatukat. De alkalmazkodott hozzá, hiszen megértette, hogy a 21. században élünk, és ezeknek a dolgoknak tényleg nem kellene számítania.

Amikor nyilvánosságra kerültek, sokan azzal vádolták Garyt, hogy csak a pénz miatt van együtt Almeda-val, vagy egészségtelennek nevezték a kapcsolatukat. De a szerelmespárt ez nem igazán zavarta.

Gary és Almeda együtt ünnepelték a nő 80. születésnapját.

Gary most 26 éves, Almeda pedig nemrég töltötte be a 80. életévét. A boldog házastársak együtt ünnepelték ezt a különleges napot. Gary a legédesebb tisztelgéssel adózott szerelmének, Almeda-t a „babájának” nevezte, és a legcsodálatosabb feleségnek az egész világon.

Azt írta, hogy Almeda nemcsak egy csodálatos és igaz nő, de azt is elismerte, hogy a feleségének aranyból van a szíve. Gary azt írta, hogy ő a legszerencsésebb férj, és megköszönte kedvesének a szerencsés lehetőséget, hogy minden reggel mellette ébredhet. A boldog férj megígérte, hogy utolsó leheletéig keményen fog dolgozni azért, hogy Almeda megkapja mindazt a szeretetet és boldogságot, amit megérdemel. Kedvesét élete igaz szerelmének nevezte, és a királynőjének hívta Almédát.

Gary azt is elmondta, hogy még egy romantikus vacsorát is készített Almeda számára, sok más meglepetéssel.

via