Emberek Érdekesség

Kortalan szépség: A People szavazatai szerint egy 60 éves tévés műsorvezető a világ egyik legszexibb nője

A 60 éves Xuxa Meneghel ismert brazil televíziós műsorvezető, énekesnő és üzletasszony. A Xuxa Park című gyermekműsor házigazdájaként szerzett széles körű elismerést. Az, hogy a szavazáson minden idők legszexibb nőinek egyikeként szerepel, kiemeli tartós vonzerejét és befolyását.

Elért eredményeinek listája lenyűgöző.

Xuxa Meneghel, mint a „gyermekek királynője” hatása nemcsak sokoldalú televíziós karrierjében, hanem nemzetközi elismertségében is megmutatkozik. A több nyelven sugárzott műsorai lehetővé tették számára, hogy a globális közönséggel kapcsolatot teremtsen, így számos országban kedvelt személyiséggé vált. A legjobb gyermekalbumnak járó Latin Grammy-díj kétszeri elnyerése is bizonyítja tartós befolyását és a gyermekszórakoztatás műfajában végzett munkásságának minőségét.

Xuxa figyelemre méltóan magas helyezést ért el a rangsorban.

Xuxa Meneghel lett a világ egyik legszexibb nője 2023-ban. Figyelemre méltó, hogy a nagyra becsült televíziós műsorvezető 60 évesen a 22. helyet biztosította magának a 100 legjobb nő között. Ez az elismerés a második egymást követő évben jelentette számára a listán való szereplést, miután az előző évi rangsorban a 33. helyet szerezte meg. Lenyűgöző, hogy Xuxa már hétszer szerepelt a világ legszexisebb nőinek listáján, ami tartós vonzerejét és széles körű csodálatát bizonyítja.

A győztest még nem hirdették ki.

Izgalmas látni az ehhez hasonló, rajongók által irányított szavazásokat, ahol a rajongók kifejezhetik csodálatukat kedvenc hírességeik iránt. Mivel az eredmények naponta kerülnek nyilvánosságra a magazin Instagram-fiókján, az emberek izgatottan várják a helyezéseket. Az olyan prominens személyiségekkel, mint Beyoncé, aki a 13. helyet szerezte meg, Rihanna pedig a 43. helyen végzett, a lista tükrözi a világhírű művészek iránti folyamatos rajongást.

Az ilyen felmérések és szavazások eredményei kiszámíthatatlanok lehetnek, mivel a szépség szubjektív fogalom, és az emberek különböző véleménnyel és preferenciákkal rendelkeznek.

via