Érdekesség

Kristen Bell elárulta, hogy az 5 éves gyermeke még mindig pelenkát hord, és elmagyarázza egyedi szülői stílusát

Kristen Bell lelkes anyuka, aki gyakran hangoztatja véleményét a szülői létről a világnak. Bellnek még egy Momsplaining nevű műsora is van, ahol vendégekkel beszélget az anyaság nehézségeiről a mai világban. És a hollywoodi sztár időről időre beavat minket az anyasággal kapcsolatos tapasztalataiba.

A Jégvarázs sztárjának 2 gyermeke van Dax Shepard színésszel.

Bell és Shepard 2007-ben ismerkedtek meg, és 6 évvel később, 2013-ban házasodtak össze. Közvetlenül az esküvőjük előtt született meg első gyermekük, Lincoln Bell Shepard. Sok hullámvölgyet éltek át, de a családjuk érdekében még mindig együtt vannak. Egy évvel később, az esküvőjük után köszöntötték második lányukat, Delta Bell Shepardot.

Szívesen osztják meg szülői tapasztalataikat.

Bár ez a hollywoodi pár nagyon zárkózott a gyerekeik kilétét illetően, nyíltan beszélnek a tapasztalataikról, mint 2 kislány szülei. Amikor a színésznő a gyerekei magánéletéről beszélt, azt mondta: „Az az érzésem, hogy nyilvánosság előtti karriert választottam.” Hozzátette: „Nem tudom, hogy ők akarják-e ezt. Szóval nincs jogom választani helyettük.”

Mindazonáltal Bell és Shepard nem zárkózik el a lehetőségtől, hogy beszéljenek a kapcsolatukról és a szülői útról. A Jó Hely (The Good Place) sztárja 2020-ban egy interjúban beszélt arról, hogyan kezeli az alapvető témákat a gyerekeivel.

Az egyik lényeges téma, ami szóba került, a Mikulás volt. A színésznő elmondta: „Szeretem a Mikulást”, de amikor a lánya megkérdezte, hogy a fehér szakállú férfi létezik-e, Bell elárulta: „Nem volt más választásom, mint őszinte lenni vele”.

Kristen a podcastjében megemlítette, hogy 5 éves lánya még mindig pelenkát hord.

A Momsplaining nevű podcastjában Bell 3 évvel ezelőtt megosztotta egy tapasztalatát, amit 2 lányával szerzett a bilire szoktatással kapcsolatban. „A legidősebb lányomnak 21 hónapos korában csupán azt javasoltuk, hogy a másik szobában használja a vécét. Ezen túl soha nem viselt pelenkát”. De amikor a legkisebb lányára került a sor, ez nem volt olyan egyszerű feladat.

„Jelenleg a legkisebbem 5 és fél éves. Még mindig pelenkában van.” Bell elismerte, hogy minden relatív, mert „minden gyerek annyira más”. Nem sokkal e kijelentés után Bell és Shepard egy interjúban bejelentették, hogy miután minden este bilire szoktatták, lányuk, Delta egyszer és mindenkorra levetheti a pelenkát.

Kemény munkájuk minden bizonnyal meghozta gyümölcsét, de a színésznő hozzátette: „Szerintem ez normális, és senkinek sem kell szégyenkeznie, ha a gyereke szabálytalanul szokott bilire járni”.

Neked mi a véleményed a nagyobb gyerekek pelenkázásáról? És hogyan tanítottak meg a szüleid a vécére járásra?

via