Érdekesség

Szerencsés, hogy életben van. Ashton Kutcher köszönetet mondott Mila Kunisnak, aki támogatta őt egy ritka betegségen keresztül

Amikor hírességeket látunk a tévében, gyakran csak az életük fényűző részét vesszük észre, pedig valójában ők is emberek, pont olyanok, mint mi. Vannak hullámvölgyeik, és akár súlyos betegségekkel is megküzdhetnek. Ashton Kutcher híres színész, de sokan mégsem tudtuk, hogy a vaszkulitisz egy ritka formájával diagnosztizálták. Nemrég nyílt meg a nyilvánosság előtt életének erről a fejezetéről.

„Egy nap arra ébredtem, hogy látási problémáim vannak, alig láttam. Kiesett a hallásom, ami felborította az egyensúlyomat, és nem tudtam járni, és érgyulladásom (vasculitis) volt” – árulta el a színész. A brutális küzdelem 3 évvel ezelőtt kezdődött, felesége, Mila Kunis pedig mindig mellette volt.

Kunis később megosztotta: „Nem hiszem, hogy van időd leülni és beszélgetni. Az ember egyszerűen csak végigcsinálja. Elmész és megbirkózol bármilyen egészségügyi problémával, ami az utadba kerül, de még mindig vannak gyerekeid, még mindig van családod, élned kell az életet. És úgy gondolom, hogy nagyon szerencsések vagyunk, hogy itt vagyunk egymásnak, de ami azt illeti, hogy ott üljünk és folyamatosan beszélgessünk a dolgokról, nem. Csinálnod kell.”

Kutcher nyíltan beszélt arról, hogy hatalmas fizikai problémái voltak, amelyek elviselhetetlenné tették az életét: „Ennek egy része ez a mentális dolog, ami a kórházban való ébredésből a teljes visszatérésem elérése körül forog. Képtelen voltam járni, és úgy voltam vele, hogy ‘Várj egy pillanatot, ha 3 év alatt képes vagyok járásképtelenségből maratont futni, akkor hagyhatom, hogy ez már a múlt része legyen, és úgy érezzem, visszatértem. Jól vagyok.”

Ugyanakkor rájött, hogy a kihívásokkal teli út során elengedhetetlen, hogy a családja támogassa őt. A gyermekeivel töltött idő értéke lett a legfőbb prioritása.

Kutcher orvosa elárulta, hogy a látása és a hallása már „nagyon közel van a normálishoz”, sőt, azt is megjegyezte, hogy a felesége „csodálatos”, mert a súlyos problémák ellenére is bátor és kedves volt.

A feleségem a legjobb” – erősítette meg a színész.

Reméljük, mindenkinek vannak a közelében olyan emberek, akik soha nem hagyják cserben, és támogatják a nehéz időkben.

Ki a legjobb ember az életedben? Mi volt a legnehezebb kihívás az életedben?

via