Érdekesség

Lindsay Lohan elárulta, milyen anyasági tanácsokat kapott Jamie Lee Curtistől

Már 20 év telt el a Nem férek a bőrödbe bemutatója óta, de Lindsay Lohan és Jamie Lee Curtis színésztársak még mindig tartják a kapcsolatot. Lohan, aki jelenleg első gyermekével várandós, a képernyőn látható anyukájához fordult tanácsért. Egy interjúban megosztotta, milyen kulcsfontosságú tanácsot adott neki Curtis, és hogyan nyugtatta meg őt az anyaság kihívásaival kapcsolatban.

A színésztársak 2003-ban találkoztak először.

Amióta Lindsay Lohan 2021-ben visszatért a színészethez, mindent a saját feje után csinál. A színésznő egy sor projekt mellett, amelyeken dolgozik, köztük a 2024-ben debütáló Irish Wish című romantikus komédián, a Nem férek a bőrödbe folytatásában való visszatérésről is beszélget a színésztársával, Jamie Lee Curtisszel.

Mivel Jamie Lee Curtis maga is dolgozó anya, kiderült, hogy jelenleg éppen olyan ember, akitől Lohan tanácsokat kér az anyasággal kapcsolatban, beleértve azt is, hogyan tudja azt összeegyeztetni a munkájával. „Nemrég beszéltem Jamie Lee Curtisszel” – árulta el legújabb címlapsztorijában – „és azt mondta: ’Csak hozd magaddal a babát, és minden rendben lesz’”.

2023 áprilisában Curtis támogatásáról biztosította Lohant az Instagramon azzal, hogy újraposztolta azokat a fotókat, amelyeken az Apád-anyád idejöjjön! sztárja először mutatta meg a babapocakját, és egy gondoskodó feliratot fűzött hozzá.

„A barátom és filmes lányom felnőtt” – írta. „Annyira izgatott vagyok miatta. Micsoda anyuka lesz”.

Lohan a címlapsztoriban újabb részleteket osztott meg terhességéről.

A 36 éves nő az interjú során arról is beszélt, hogyan tudta meg, hogy terhes, és hogyan szólt erről férjének, Bader Shammasnak. „Azt hiszem, lehet, hogy terhes vagyok” – emlékezett vissza, amikor édesanyjának, Dina Lohannak mondta, amikor egy New York-i sajtókörútról készült hazatérni Dubajba.

Úgy döntött, hogy megvárja, amíg Dubaiban lesz, hogy egy terhességi teszttel megerősítse a gyanúját. Így azonnal megoszthatta a hírt személyesen a férjével. „Annyira nem volt izgalmas” – mondta nevetve. „Bementem a szobába, és ledobtam a tesztet. Azt mondtam: ’Találd ki, mi van?’ Erre ő: ’Tényleg?’”. Akkor körülbelül 5 és fél hetes terhes volt.

Most már alig várja, hogy anya legyen: „Alig várom, hogy lássam, milyen érzés, és milyen érzés csak úgy anyának lenni”.

via