Érdekesség

Lindsay Lohan kitárulkozik a férjével közös új életéről Dubaiban

Lindsay Lohan most 36 éves, de már gyerekkora óta ismerjük őt. A képernyőn láttuk felnőni, és tanúi voltunk a hatóságokkal és a saját egészségével kapcsolatos problémáinak. Különböző botrányok mindig is részei voltak az életének. De ez az idő már elmúlt, és most már szerető feleségként látjuk őt.

Lindsay Lohan és Bader Shammas 2021 novemberében jelentették be eljegyzésüket. A színésznő Instagram-posztjában azt írta: „Szerelmem. Az életem. A családom. A jövőm.” 35 évesen, egy sor személyes küzdelem után Lohan végre megértette, mit jelent nőként boldognak lenni, és milyen érzés megtalálni a lelki társunkat.

A pár 2022 júliusában titokban összeházasodott, és jelenleg Dubaiban él. „Van egy csodálatos férjem, aki nagyon nyugodt ember. Egyszerűen a legjobb. És a családom” – áradozott Lohan.

„És úgy érzem, van egy kis csapat jó barátom, akik egyszerűen csak nagyon jó emberek. Ez az egyetlen támogatás, amire igazán szükségem van: barátok, család és a szeretteim”. Úgy hangzik, mintha megtalálta volna a teljes békét és szeretetet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elle Gerstein (@enamelle) által megosztott bejegyzés

Lohan szeretete a férje iránt még apró részleteken is látszik. Nemrégiben azzal tisztelgett a házasságuk előtt, hogy a férj és a feleség monogramjával ellátott manikűrt csináltatott magának. Azonban nem a magánélete az egyetlen dolog, ami mostanában boldoggá teszi Lohant. Ismét ott van a színészi karrierje, hiszen a Netflix nemrég tette közzé a Karácsonyi románc című filmet, amelyben ő a főszereplő.

Lohan jó példa arra, hogy a sok mélypont után az életben mindig van felfelé is. Csak ne feledd, hinned és küzdened kell a boldogságodért.

Te hiszel abban, hogy az emberek képesek jobbá változni? Mit értél el az életed jobbá tételében?

via