Érdekesség

Lisa Marie Presley lányának titokban megszületett első gyermeke, a férje Presley gyászszertartásán utalt rá

Az élet néha a legváratlanabb csavart labdákat dobja elénk egyszerre, tragikusakat és örömtelieket is. Ez a helyzet Riley Keough, a néhai Lisa Marie Presley lánya esetében is. Elvis Presley unokája a jelek szerint éppen akkor lett először anyuka, amikor saját édesanyját elvesztette. Keough érthető módon nem tudott megszólalni édesanyja gyászszertartásán, de férje egy érzelmes beszédben utalt arra, hogy szülők lettek.

Embed from Getty Images

Lisa Marie Presley korai halála után a legidősebb lánya, a 33 éves Riley Keough üdvözölte első gyermekét férjével, Ben Smith-Petersennel. Bár a pár nem árulta el a baba pontos születési dátumát vagy nevét, Smith-Petersen először a január 22-én, néhai anyósa, Lisa Marie Presley emlékére rendezett gyászszertartáson osztotta meg a hírt.

Felolvasott egy megható búcsúlevelet, amelyet felesége az édesanyjának írt: „Emlékszem, milyen érzés volt, hogy a legszeretőbb anya szeretett, akit valaha ismertem. Emlékszem, milyen biztonságos érzés volt a karjaidban lenni. Köszönöm, hogy megmutattad nekem, hogy a szeretet az egyetlen dolog, ami számít ebben az életben”.

„Remélem, úgy tudom majd szeretni a lányomat, ahogy te szerettél engem, ahogy te szeretted az öcsémet és a húgaimat” – mondta Smith-Petersen, miközben felolvasta felesége gyászbeszédét. „Köszönöm, hogy erőt, szívet, empátiát, bátorságot, humorérzéket, modort, temperamentumot, vadságot, kitartást adtál nekem. Én a te szíved terméke vagyok, a húgaim a te szíved termékei, az öcsém a te szíved terméke. Mi vagyunk te, te vagy mi, örök szerelmem” – írta Keough a levélben.

https://brightside.me/inspiration-family-and-kids/lisa-marie-presleys-daughter-secretly-welcomed-her-first-child-her-husband-hints-at-presleys-memorial-service-811050/

Sajnos Presley élete túl korán ért véget, így nem élhette át teljesen a nagymamaság örömeit. De csak elképzelni tudjuk, mennyire izgatott lenne első unokája érkezése miatt. Elvis Presley egyetlen lányát január 22-én, vasárnap helyezték örök nyugalomra Gracelandben, ahol rajongók ezrei gyűltek össze, hogy leróják kegyeletüket.

Voltál már olyan helyzetben, amikor a boldog és a szomorú események szinte pontosan egy időben történtek?

via