Érdekesség

Margot Robbie-ra csak barátként tekintett a férje, de ő megtalálta az utat a szívéhez

A Barbie-sztár a lehető legrosszabbkor találkozott élete szerelmével, de sikerült összehozniuk. Éppen akkor, amikor a karrierje az egekbe szökött, Robbie egy közeli barátjába szeretett bele, anélkül, hogy reménye lett volna arra, hogy a férfi szíve az övé legyen. Szerencsére a híres bombázónak sikerült megfordítania a dolgokat, és most már van egy férfi, akit boldogan hív férjének.

Margot feljutott Hollywood csúcsára.

Embed from Getty Images

Valószínűleg nagyon nehéz manapság olyan embert találni, aki nem tudja, ki az a Margot Robbie. A Barbie 2023 elsöprő sikere után az ausztrál színésznő teljesen bebetonozta pozícióját a világ egyik legnagyobb sztárjaként. A hírnév felé vezető útja a Neighbours (Szomszédok) című ausztrál szappanoperában kezdődött, de néhány év után Robbie már tudta, hogy Hollywoodban a helye.

Embed from Getty Images

Margot jövőjében a 2013-as év játszotta a legnagyobb szerepet. Feltűnt az Időről időre című filmben Domhnall Gleeson és Rachel McAdams oldalán, és ami a legfontosabb, Robbie-t A Wall Street farkasa című filmben Leonardo DiCaprio szerelmének szerepében láthattuk. Margot szépségével és remek brooklyni akcentusával megtámogatott alakítása rengeteg dicséretet szerzett neki. Azóta rendszeresen szerepel a nagyvásznon, sőt, az Én, Tonya című filmben nyújtott alakításáért a legjobb női főszereplő Oscar-díjra is jelölték.

A férje mindig mellette volt.

Véletlenül 2013 nemcsak Robbie szakmai életében volt sorsfordító, hanem a magánéletében is. Ugyanabban az évben, amikor Margot megkezdte felemelkedését, megismerkedett leendő férjével, Tom Ackerley-vel is. Útjaik a Suite Française forgatásán keresztezték egymást, ahol a férfi rendezőasszisztensként dolgozott. A pár 2016-ra már boldog házasságban élt.

Bár Tom a lehető legelfoglaltabb pillanatban lépett be Margot életébe, eltökélték, hogy működni fog a kapcsolatuk. A Babylon sztárja bevallotta, hogy a munkájukban nehéz volt eligazodni: „Egy távkapcsolatban élni nagyon nehéz lehet, amikor nem látod a fényt az alagút végén”. Néhány dolgot azonban megtanult a kollégáitól, és férjével azt a szabályt hozták, hogy három hétnél tovább soha nem maradnak egymás nélkül. És ez eddig jól bevált nekik.

Az ő szerelmük majdnem meg sem történt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tom Ackerley (@tomackerleyy) által megosztott bejegyzés

Lehetetlennek tűnhet, hogy egy olyan gyönyörű nő, mint Margot Robbie bizonytalan legyen egy férfi mellett, de ez igaz volt, amikor először találkozott Ackerley-vel. A színésznő elárulta, hogy jó barátokként kezdték, és nem gondolta, hogy a férfi romantikusan is érdeklődne iránta: „Nagyon sokáig barátok voltunk. Mindig is szerelmes voltam belé, de azt gondoltam: ’Ó, ő sosem fog viszontszeretni. Ne tedd ezt furcsává, Margot. Ne légy hülye, és ne mondd neki, hogy tetszik neked.’”

A páros annyira mélyen benne volt a barátság zónában, hogy még egymás szobatársai is voltak, ami, mint Robbie bevallotta, sokkal könnyebbé és szórakoztatóbbá teszi számukra, hogy párként éljenek együtt. Így aztán mire ők ketten összejöttek, Margot számára már „annyi értelme” volt a dolognak. Azt mondja, soha semmi másban nem volt még olyan biztos az életében, mint abban, hogy Tommal legyen.

Házasságukat inkább zárt ajtók mögött tartják.

Sajnos számunkra ez a gyönyörű pár inkább magának való. Titokban házasodtak össze Ausztráliában, és ezzel megadták az alaphangot a kapcsolatuk hátralévő részére. Néha bepillantást nyerhetünk a kapcsolatukba Margot-tól, aki szerint „ő szórakozik a legjobban” Tom feleségeként, de többnyire titokban maradnak.

Az egyik legfontosabb dolog, amivel közel maradnak egymáshoz, a közös munka. Ackerley Margot-val közösen készítette az Ígéretes fiatal nő, az Én, Tonya és a Barbie című filmeket. A pár még a nászútjukat is elhalasztotta, hogy az Én, Tonyán dolgozzanak.

via