Emberek Érdekesség

Mark Zuckerberg legújabb posztja újszülött lányával letarolta az internetet

Mark Zuckerberg gyakorlatias családapa, aki minden pillanatot megbecsül, amit 3 gyermekével tölt. A hihetetlenül szoros kötelék, amelyet a lányaihoz fűz, arra emlékeztet minket, hogy nem számít, mennyire híresek vagy gazdagok vagyunk, a gyermekeink mindig a legfontosabb helyet foglalják el az életünkben.

Ez a kép elolvasztotta a szívünket.

Aurelia csak nemrég született, és úgy tűnik, hogy a kislány és az apukája máris elválaszthatatlanok. Még edzés közben is motiválja őt.

A Facebook-alapító egy imádnivaló közös képet osztott meg több mint 11 millió Instagram-követőjével, amelyen együtt vannak az edzőteremben. A kis Aurelia pedig hihetetlenül aranyosnak tűnt, ahogy apja szemébe nézett, miközben ő szorosan magához ölelte.

A fotó, amelyet egy oroszlán emojival együtt ”Az én edzőtársam” felirattal látott el, eddig több mint 500 ezer lájkot kapott, és több ezer kommentben áradoztak az apa-lánya duó közötti erős kapcsolatról.

Mark és Priscilla már 20 éve vannak együtt.

Mark és felesége, Priscilla, aki gyermekorvos, akkor találkoztak, amikor 18 évesek voltak, és mindketten a Harvard Egyetemen tanultak 2003-ban. Miután több évig együtt éltek, a pár egy nap azzal lepte meg a bulivendégeket, hogy 2012-ben a hátsó kertjükben összeházasodtak.

Először 2015-ben lettek Maxima nevű kislányuk szülei. 2 évvel később a pár második lányukat, Augustot üdvözölte, majd 2023 márciusában megszületett Aurelia.

A családalapítás kihívást jelentett.

A pár útja a szülőséghez nem volt könnyű. Nehezen fogantak meg a babák, és 3 vetélést szenvedtek el. Mark erről a fájdalmas tapasztalatról beszélve megosztotta: „Annyira reményteljesnek érzed magad, amikor megtudod, hogy gyermeked fog születni”. Hozzátette: „Elkezdesz terveket szövögetni, aztán ezek szertefoszlanak. Ez egy magányos élmény.”

A vállalkozó azt is hangsúlyozta, hogy fontos beszélni a vetélésekről, ahelyett, hogy egyedül küzdenénk. Megjegyezte: „A mai nyitott és összekapcsolt világban az ilyen témák megbeszélése nem távolít el minket. Összehoz minket. Megértést és toleranciát teremt, és reményt ad nekünk.”

via