Emberek Érdekesség

A 44 éves Ant Anstead megosztotta, hogy szerelmes az 54 éves Renée Zellwegerbe

Ant Anstead és Renée Zellweger azzal kerültek címlapokra, hogy 2021 júniusában nyilvánosságra került a kapcsolatuk. Ők ketten Ant Celebrity IOU: Joyride című műsorának forgatásán ismerkedtek meg, és azóta elválaszthatatlanok.

Egyszerűen csak találkoztak, és a dolgok kattantak.

A források szerint Ant és Renée azonnal egymásra találtak Ant műsora alatt, és nem sokkal a forgatás befejezése után randizni kezdtek. Azóta többször látták őket együtt, többek között 2021 júliusában egy romantikus mexikói utazáson is. A köztük lévő 10 év korkülönbség ellenére úgy tűnik, a pár nagyon boldog együtt.

„Néha két ember egyszerűen csak találkozik és összejön, és az időzítés megfelelő” – osztotta meg egy forrás a kapcsolatukról.

Nem sokat osztanak meg a kapcsolatukról.

Renée továbbra is titokban tartja Ant-tal való kapcsolatát, de látták már, hogy egy nyakláncot visel, amin a férfi monogramja van. Emellett 2021 augusztusában részt vett Ant Anstead új műsorának, az Ant Anstead Master Mechanic-nek a premierjén, ezzel is jelezve, hogy támogatja legújabb projektjét.

Bár a pár még csak néhány hónapja randizott, úgy tűnt, nagyon komolyan gondolják egymást.

Már két éve tart a boldogság.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ant anstead (@ant_anstead) által megosztott bejegyzés

Az idő gyorsan telik, és már két éve együtt vannak. Renée és Ant megünnepelték ezt az eseményt, és a férfi még egy posztot is megosztott az Instagramon: „Két év varázslat” – írta fel Anstead egy videóhoz. Ismét nem adnak túl sok információt a rajongóiknak a kapcsolatukról, de reméljük, hogy még komolyabbra fordulnak a dolgok.

via