Emberek Érdekesség

Megan Fox beszél a Machine Gun Kellyvel való karmikus kapcsolatáról

Nemrég sok pletyka keringett arról, hogy Megan Fox és Machine Gun Kelly szakítottak. A színésznő hirtelen lépésre szánta el magát azzal, hogy törölte Instagram-fiókját, és ezzel rengeteg pletykát kavart fel. A valóságban Fox figyelmen kívül hagyta ezeket a pletykákat, és tovább dolgozott a kapcsolatán.

Egy forrás megerősítette, hogy a pár egész hétvégén együtt volt, amikor a dráma történt az Instagramon: „Minden este együtt voltak a partikon, beleértve a tegnap estét is, és úgy tűnt, jól vannak” – erősítette meg a forrás. Még így is úgy tűnik, hogy „hivatalosan nem mondták fel az eljegyzést, de Megan levette a gyűrűt”.

„Az első évben csodálatos volt a kapcsolatuk, de most Fox gyakran úgy érzi, hogy egy felnőtt gyerekkel van dolga. Kelly hajlamos a féltékenységre is, ha más férfiakkal beszélget” – tette hozzá a forrás.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mr. Pink (@machinegunkelly) által megosztott bejegyzés

Bár semmi sem tökéletes kettejük között, továbbra is igyekeznek, hogy működjön a kapcsolatuk, és nincs hivatalos bizonyíték arra, hogy szakítottak volna. Korábban Fox és Kelly „ikerlángként” emlegették magukat.

„Rögtön tudtam, hogy ő az, amit én ikerlángnak hívok. Lelki társ helyett az ikerláng valójában az, amikor egy lélek elég magas szintre emelkedett, hogy egyszerre 2 különböző testbe tudjon osztódni. Tehát mi valójában ugyanannak a léleknek a 2 fele vagyunk, azt hiszem. És ezt szinte azonnal meg is mondtam neki, mert rögtön éreztem” – árulta el Fox.

Sok szerencsét kívánunk a párnak, és reméljük, sikerül megtalálniuk a boldogságot a kapcsolatukban.

via