Emberek Érdekesség

Miért nem vesz Matthew McConaughey drága ajándékokat a feleségének?

Amikor 2 híresség randizik egymással, mindig érdekes belekukkantani a kapcsolatukba, hogy lássuk, hogyan viselkednek a képernyőn kívül kedvenc sztárjaink. Matthew McConaughey és felesége, Camila Alves is egy ilyen pár. És annyi gyengédség, szeretet és törődés van benne a felesége iránt, hogy valószínűleg ő a valaha volt legjobb férj, még drága ajándékok nélkül is.

Az ő történetük annyira romantikus, amennyire csak lehet.

McConaughey és felesége, Camila Alves 2006 óta vannak együtt, és már 10 éve házasok. Eleinte azonban nem volt könnyű McConaughey-nak elnyernie leendő felesége szívét. Miután megismerkedtek, közös barátokkal lógva, a színész háromszor is megpróbálta elvinni valahova Alvest, de minden alkalommal közbeszóltak a körülmények, és a nő visszautasította.

A következő alkalommal meghívta Alvest magához, vacsorát főzött neki, és örökre elnyerte a szívét.

Azóta családot alapítottak.

McConaughey-nek és Alvesnek 3 közös gyermeke van: 2 fiú és egy lány. Bár a gyereknevelésről megvan a maguk véleménye, egy hullámhosszon vannak, és támogatják egymást a gyerekeik nevelésében. A pár úgy véli, hogy nem szabad a legjobb barátoknak lenniük a gyerekeikkel. Inkább végig kell vezetniük őket ezen az életen.

„A feleségem és én hasonló erkölcsi alapállással rendelkezünk” – mondja McConaughey. „Amikor a gyerekek megpróbálják a jó zsaru, rossz zsaru-t, egy oldalon állunk. Ha megpróbálnak kijátszani minket, ugyanazt a választ adjuk. Emellett nagyon jól szórakozunk. Formálhatjuk őket, de ők olyanok, amilyenek.”

McConaughey nagyon figyelmes a feleségével szemben.

Ha McConaughey-n múlna, sokkal nagyobb lenne a családja. „Szeretnék még 8 gyereket” – osztotta meg egyszer. Alves azonban nem ért ezzel egyet.

Ugyanakkor megérti, hogy a feleségének kell a folyamat legnehezebb részén keresztülmennie. Ezért McConaughey nem erőlteti őt, hanem élvezi az apaszerepet. Kiskora óta erről álmodott.

Nem vesz Alvesnek drága ajándékokat.

Ahelyett, hogy különböző drága ajándékokat vásárolna, McConaughey más romantikus gesztust talált ki, hogy kifejezze szeretetét Alves iránt. Aranyos cetlikkel ajándékozza meg, amelyeket ő maga készít. „Egy komoly, kézzel írt üzenet, amiről tudja, hogy leültem, időt szántam rá, és van benne némi költészet, többet ér, mintha bármennyit is fizettem valamiért” – osztotta meg McConaughey.

A kapcsolatuk titka nagyon egyszerű.

A titok talán a legegyszerűbb – egyszerűen csak szeretik és elfogadják egymást, ahogyan azt is, amikor Alves meg akart javíttatni egy aprócska lepattanást az elülső fogán, „ami ezt a gyönyörű rést hagyja”, ahogy McConaughey fogalmazott.

És a férje annyira szerette, hogy ezt nem engedte meg neki. „Szó sem lehet róla!” – mondta. „Imádom azt a kis törést ott a fogadon. Azt a kis árnyékot, ami azon az oldalon van. Imádom!”

via