Érdekesség

Meglepetés, meglepetés! Hilary Duff kreatív módon fedte fel, hogy negyedik gyermekével terhes

Hilary Duff gyarapítja a családját! A hollywoodi színésznő izgatottan jelentette be rajongóinak és követőinek, hogy 36 évesen negyedik gyermekét várja.

Az ex-Disney-sztár az Instagramon jelentette be, hogy férjével, Matthew Komaval harmadik közös gyermekét várja. Korábban 2018-ban Banks és 2021-ben Mae nevű lányaikat köszöntötték. Duffnak emellett van egy 11 éves fia, Luca, aki Mike Comrie-vel való előző házasságából született.

Duff és Coma 2017-ben váltak egy párrá, és két évvel később kötötték össze az életüket. A pár ebben a hónapban ünnepli negyedik házassági évfordulóját.

A sztár úgy döntött, hogy kreatívan teszi meg a boldog bejelentést. Duff megosztott egy pillanatképet a családja ünnepi képeslapjáról, amelyen egy fotó van, amelyen három gyermeke és Koma látható. A kép egy hálószobában készült, ahol Duff kezét a babapocakjára tette és meglepettnek tűnt. Lánya, Banks az ágy gerendáján lógott, míg Mae a földön ült egy gitárral.

Fia, Luca egy karosszékben ült, kezében egy videojáték-vezérlővel, míg Koma az ágyon pózolt felhúzott szemöldökkel.

A szívmelengető családi kép mellé Hilary azt írta: „Meglepetés Meglepetés!”. A kártya felirata humorosan így szólt: „Ennyit a csendes éjszakákról. Szeretettel, a Duff-Bair-Comrie Csapat”.

Miután 2012-ben elindult az anyaság útján, Hilary elmondta, hogy tapasztalatai hasonlóak voltak, mint egy „tini anyukáé”. Egy podcastban beszélve felfedte a kezdeti kihívásokat, megemlítve: „Nehéz volt, mert nem voltak olyan barátaim, akiknek gyereke lett volna „, hozzátéve, hogy „csak rájött és imádta”.

„Találkoztam az első férjemmel [Mike Comrie], és két évvel később, talán három évvel később úgy éreztem, hogy készen állok arra, hogy megnyissam életemnek ezt a fejezetét” – mondta. „Mindig is fiatal szülő akartam lenni.”

A színésznőnek nehézségei adódtak az anyasággal való zsonglőrködéssel „egy kétévessel és elváltan”. Ennek ellenére kifejezte mélyen gyökerező érzését, hogy „arra rendeltetett, hogy anya legyen”.

via