Emberek Érdekesség

Megszületett a 79 éves Robert De Niro hetedik gyermeke

„Megszületett a babám” – jelentette be Robert De Niro egy interjú során meglehetősen váratlanul. És bár legidősebb gyermeke már 51 éves, De Niro még mindig tökéletesen képes szeretetet adni családja új tagjának, bizonyítva, hogy az apaságnak nincs lejárati ideje.

Meglepő válasz

Miközben az Ürömapám című új filmjét népszerűsítette, a hollywoodi legendát megkérdezték, milyen érzés 6 gyerek apukájának lenni, mire De Niro kijavította a riportert, és elmondta, hogy neki 7 gyereke van.

Elmondta, hogy egy új gyermeket köszöntött az életében, de az újszülött nemét és nevét inkább nem árulta el.

Az anyuka kilétét még nem erősítették meg.

Az Oscar-díjas színész titokban tartotta gyermeke édesanyjának kilétét.

A legújabb hírek azonban egy Tiffany Chen nevű harcművészeti oktatóval hozták kapcsolatba, akivel 2022 júliusában látták kézen fogva. Idén márciusban Kaliforniában látták, és úgy tűnt, hogy terhes.

A férfi aktív apa.

Az interjú során Robertet az apasághoz való hozzáállásáról kérdezték, mire ő azt válaszolta, hogy hisz abban, hogy ‘szeretetteljesnek kell lenni’ a gyerekeivel, de azt is megjegyezte, hogy ‘szigorúnak kell lenni a dolgokban’.

Majd így magyarázta tovább: ‘Úgy értem, a gyerekekkel nem lehet megkerülni a dolgot. Nem szeretem, ha meg kell szabnom a törvényt, meg ilyenek. De [néha] egyszerűen nincs más választásod.’ A színész hozzátette: ‘Mindig helyesen akarsz cselekedni a gyerekekkel, és megadni nekik az esélyt, de néha nem lehet.’

De Niro, aki nagypapa is, megosztotta, hogy szerinte az egyik legjobb dolog, amit egy szülő vagy nagyszülő tehet, hogy bátorítja gyermekeit, hogy kövessék törekvéseiket és ambícióikat.

Megjegyezte: „A gyerekeimnek azt mondom: ‘Ha színész akarsz lenni, vagy ezt vagy azt akarod csinálni, az rendben van, amíg boldog vagy. Csak ne értékeljétek alul magatokat.’” Azt is hangsúlyozta, hogy ‘fontos, hogy megtalálják a saját utukat’.

Nem Robert De Niro az egyetlen híresség, aki nemrégiben, élete későbbi szakaszában lett apa. A 82 éves tervező, Roberto Cavalli a boldogságtól volt elragadtatva, amikor nemrég kisfiút köszöntöttek barátnőjével.

via