Emberek Érdekesség

Katherine Heigl reagál a pletykára, miszerint „nagyon durva”

Katherine Heigl kínos helyzetbe került, amikor egy rajongó szuper őszinte és merész kérdésére kellett válaszolnia. És szerintünk ahogyan ezt kezelte, az annyira tökéletes volt.

A merész kérdés

Az elnök árnyékában című tévésorozat promóciójára szervezett Facebook-esemény során a színésznő és színésztársai egy kérdezz-felelekre gyűltek össze. A több mint 3 millió résztvevő közül pedig az egyikük váratlan kérdést tett fel Heiglnek. Azt írták: „Hallottam olyan pletykákat, hogy nagyon durva vagy. Mi a véleményed?”

A nő őszinte és erőteljes válasza

A kérdés hátterében az állt, hogy gyakran hallani arról, hogy Heigl némi kihívást jelent a másokkal való együttműködés során.

A színésznő részben humorosan válaszolt, mondván: „Igen, én is hallottam már ilyeneket… őszintén szólva nem hiszem, hogy az lennék…”. Hozzátette: „Semmi sem hoz kellemetlenebb helyzetbe, mint a konfrontáció vagy valakinek az érzelmeinek a megbántása, és soha, de soha nem tennék ilyet aktívan, szándékosan”.

A Grace klinika öregdiákja a továbbiakban elismerte, hogy természetesen ‘követett el hibákat és akaratlanul vagy gondatlanul beszélt vagy cselekedett’, mint bármelyik másik ember, azonban megjegyezte, ‘mindig megpróbálom helyrehozni a hibákat’.

Azt is megosztotta, hogy ügyel arra, hogy kiálljon magáért ‘határokat húzva és kérve, hogy kedvesen és tisztelettel bánjanak vele’. Mindezek után a sztár hangsúlyozta, hogy ezt nem ‘durva vagy rosszindulatú szándékkal teszi’.
Megtapsoljuk Katherine-t az őszinte és bátor válaszáért. És csodáljuk a gyerekei iránti odaadását is, akik miatt egy kis időt szakított Hollywoodal.

via