Emberek Érdekesség

Michael J. Fox felfedte, hogy Mathew Perry titokban jót tett vele

Mathew Perry színész tragikus halála után számos színésztársa és barátja osztotta meg a szeretett színész iránti tiszteletét. Michael J. Fox nemrég előállt és elárulta, hogy Mathew Perry titokban hogyan segített neki, amikor a Jóbarátok színésze először szerződött a rendkívül népszerű sorozathoz.

Michael J. Fox egy Mathew Perry halálát követő interjúban elárulta: „Remélem, ez nem indiszkrét … De amikor először kötötték meg a nagy üzletet [a Jóbarátok szerződésükkel], és milliomossá váltak életük hátralévő részére, írt egy nagy, kövér csekket a [Michael J. Fox] Alapítványnak”. A színész, aki felfedezte, hogy Parkinson-kórban szenved, megalapította a Michael J. Fox Alapítványt, amely a gyógymód megtalálásán dolgozik.

„Nagyon korán kezdtük és próbáltunk sikeressé válni. És ez olyan bizalmat jelentett” – mondta Michael J. Fox, aki Perryvel a közös hokiszeretetük miatt barátkozott össze. Fox azt is elmondta, hogy Mathew adományát „nem kísérte semmiféle önhittség”, amit Michael nagyra értékelt. „Ez egy ‘Fogd meg és tedd a legjobbat’ volt. Imádtam.”

Michael, aki az évek során „együtt töltött némi időt” Mathew Perryvel, annak is örült, hogy „hatással volt rá”, ami oda vezetett, hogy a néhai színész adományozott barátja alapítványának. A színész öröksége azonban tovább él a nevével fémjelzett alapítványon keresztül is, amelynek célja, hogy segítsen a függőséggel küzdőknek.

Mathew Perry számos színésztársa és barátja emlékezett meg a színészről, köztük Courtney Cox, aki megható emlékezést írt neki.

via