Érdekesség

Courteney Cox megható tisztelgéssel adózik képernyős szerelmének, Matthew Perrynek

Courteney Cox két héttel azután tért vissza a közösségi médiába, hogy régi barátja és színésztársa, Matthew Perry elhunyt. Cox egy érzelmes posztban osztotta meg egyik kedvenc emlékét a néhai színésszel.

Perry halála óta először törte meg a hallgatását.

Courteney Cox egy szívhez szóló Instagram-emlékezésben fejezte ki háláját elhunyt Jóbarátok-színésztársának és képernyős-férjének, Matthew Perrynek. „Annyira hálás vagyok minden pillanatért, amit veled tölthettem, Matty, és minden nap hiányzol” – írta. „Amikor olyan szorosan együtt dolgozol valakivel, mint én Matthew-val, ezernyi olyan pillanat van, amit bárcsak megoszthatnék. Egyelőre itt van az egyik kedvencem.”

Az érzelmes felirat mellé egy videót is mellékelt, amely a Jóbarátok egyik jelenetét mutatta, ahol Cox karaktere, Monica és a Perry által alakított Chandler a sorozatban először kerül romantikus viszonyba, és az ezt követő különleges pillanatot, amelyet Cox tovább magyarázott, hogy miért volt jelentőségteljes számára. „Hogy egy kis háttértörténetet mondjak, Chandlernek és Monicának egy egyéjszakás kalandnak kellett volna lennie Londonban. De a közönség reakciója miatt ez lett a szerelmi történetük kezdete” – vallotta be.

„Ebben a jelenetben, mielőtt elkezdtük volna forgatni, ő súgott nekem egy vicces mondatot. Gyakran csinált ilyeneket. Vicces volt, és kedves” – fejezte be.

Matthew Perry egyszer elárulta, hogy mindig is szerelmes volt Courteney Coxba.

A hosszú ideig futó Jóbarátok című sorozatban Matthew Perry és Courteney Cox alakította a szeretett párost, Monicát és Chandlert, akik végül össze is kötötték az életüket. A legújabb hírek szerint azonban Perry a képernyőn kívül is mély érzelmeket táplált színésztársa iránt.

Egy névtelen forrás szerint Matthew mindig is szerelmes volt Courtneyba, mivel sosem tette magát túl rajta teljesen.

Cox korábban 1999 és 2013 között David Arquette felesége volt, jelenleg pedig Johnny McDaid zenésszel jár. Perry romantikus múltjában Yasmine Bleeth, Julia Roberts és Lizzy Caplan is szerepel.

Matthew egy interjúban őszintén beszélt a Courtney iránti érzéseiről is: „Courteney csodálatos. Ő egy ragyogóan tehetséges komikus és egy csodálatos drámai színésznő, és ez az, ami sokat segített nekem a karrieremben és a sorozatban, mert abba tudjuk hagyni a viccelődést, és igazi pillanatokat tudunk együtt átélni”.

Matthew Perry sajnos 54 éves korában elhunyt, és millióknak fog hiányozni.

via