Érdekesség

Miért adta fel majdnem Macaulay Culkin a szerelmet, de a felesége megmentette és gyönyörű családot adott neki

Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! 42 éves sztárja és menyasszonya, a 34 éves színésznő, Brenda Song nemrég üdvözölte második gyermekét, egy Carson nevű kisfiút, aki karácsony környékén született. A magánéletükről ismert pár titokban tartotta a terhességet, és csak néhány hónap múlva jelentették be.

Két fiú szülei

Culkin és Song immár két fiú büszke szülei. Elsőszülöttjük, Dakota 2021 áprilisában érkezett, nevét Culkin 2008-ban elhunyt húgának emlékére kapta. A pár egy ideig tartó titkolózás után osztotta meg Dakota születésének hírét, örömüket egy rövid nyilatkozatban fejezték ki: „Hihetetlenül boldogok vagyunk”.

Elkötelezettek a szülőség iránt

A 2 színész 2017 óta romantikus kapcsolatban áll egymással, és 2022 elején, néhány hónappal Dakota születése után eljegyezték egymást.

Song „hihetetlenül jónak” nevezte a kapcsolatát Culkinnal, mert milyen jó vele tölteni az életét. „Culkin azt mondta nekem: „Vártam, hogy a másik cipő is leessen”. Egy idő után rájött, hogy a „Nem – néha egyszerűen csak jó”.” emlékezett vissza Song.

Culkin és Song 2022-ben jegyezték el egymást, mindössze néhány hónappal Dakota születése után, és elkötelezettek a gyakorlatias szülői magatartás mellett. A családi támogatást részesítik előnyben a dadával szemben, első fiuk születése óta Brenda anyukája segíti őket. Brenda megosztotta, hogy az anyukája még munkaidő alatt is elhozta a babát a forgatásra szoptatásra.

Szilárd párkapcsolati dinamikájuk van

A kommunikáció fontosságát hangsúlyozva Brenda kiemelte a szülői lét első hónapjainak kihívásait. Hangsúlyozta a kommunikáció és a rugalmasság fontosságát ahelyett, hogy meghatározott feladatokkal rendelkeznének, ezzel is bizonyítva a pár erős kötelékét és csapatmunkáját.

Megosztotta: „Azt hiszem, amikor az embernek és a párjának gyerekei vannak, különösen az első hónapokban, nincs türelme ahhoz, hogy udvariasak legyenek egymással”. Hozzátette: ”Kommunikatívnak lenni, amikor segítségre van szükséged, nagyon fontos. Ahelyett, hogy meghatározott feladataink lennének, csak érezzük egymást.

Culkin élete Song előtt

Miután szakított Kunis-szal, úgy tűnt, hogy Culkin beletörődött a szerelem nélküli sorsba. Azonban 2017-ben egy szerencsés találkozás megváltoztatta a narratívát. Brenda Song a Changeland forgatása közben lépett be az életébe, ez a találkozás még a film rendezőjét, Seth Greent is váratlanul érte. Green később bevallotta, hogy „nem látta előre [a kapcsolatukat]”.

Brenda és Macaulay gyorsan összekapcsolódott, amit megkönnyített a gyermeksztárként szerzett közös múltjuk. A reflektorfényben való felnőtté válás kihívásai során kialakult különleges kötelék jelentős tényező volt a gyors kapcsolatukban. Song így jellemezte a gyerekszínészek közötti ki nem mondott egyetértést: „A gyerekszínészekről nem is beszélünk, csak egymás szemébe nézünk, bólogatunk, és máris tudjuk”.

Ebben a váratlan fordulatban a szerelem visszatért Culkin életébe, és a pár kapcsolata minden várakozás ellenére kivirágzott. Mi is nagyra értékeljük Culkin és Song hiteles és egyenes megközelítését a szülőségnek.

via