Érdekesség Nők

A nők „megközelíthetetlen sminket” viselnek, hogy elriasszák a férfiakat

A fiatal hölgyek gyönyörű módot találtak arra, hogy elhárítsák a férfiak nem kívánt figyelmét. „Megközelíthetetlen sminkkel” alakítják át az arcukat. A #UnapproachableMakeup hashtag 91,3 millió megtekintést gyűjtött össze a TikTok-on. Nők ezrei mutatják meg nagyon merész sminkjeiket trükként, hogy „elriasszák a férfiakat”.

A „megközelíthetetlen smink” trend hirtelen indult.

Annak érdekében, hogy elriasszák a férfiak nem kívánt figyelmét a bárokban és klubokban, a besokallt fiatal nők gyorsan átveszik a vírusszerű #UnapproachableMakeup trendet. A megközelítés azt jelenti, hogy olyan vadító külsőt hoznak létre, amelytől a hölgyek azt remélik, hogy a nemkívánatos figyelmet tanúsító férfiak elkerülik őket.

„Úgy működik, mint a bűbáj” – mondja Megi Hebeja, egy 22 éves philadelphiai influencer. „És csak körülbelül 10 percet vesz igénybe.”

A trendet először egy popénekesnő és szépségtrend indító, Hila Baksay indította el.

A népszerű trendre egyre több nő kapja fel a fejét.

A trendet egy brit sminkmester, Brooke Ellis népszerűsítette tovább. A nő a @brookeellismakeup név alatt ismert a TikTok-on. Nemrégiben készült klipjében szemléletes példát készített a megjelenésre.

A videó során, amelyet a „megközelíthetetlen smink trend… ijesztő lány smink” felirattal látott el, a sminkmester erős füstös szemeket, drámai szempillákat, cizellált arcot készít, ajkait határozottá teszi, és hullámokat kreál a hajába.

Egy másik TikTok tartalomkészítő, Gabrielle, aki a @gabxxrielle nevet használja, szintén készített egy videót, amelyben ő készítette a trendi megjelenést.

Egy másik nő, Megi Hebeja is készített egy videót, ahol kifejtette gondolatait a sminktrükkről. A posztot megosztva azt írja: „Az én ‘megközelíthetetlen’ sminkem. Arra az esetre, ha nincs nálad paprikaspray”.

via