Emberek Érdekesség

Miért hajlamosak az idősebb nők bukni a fiatalabb férfiakra?

Ma egyre több nő választja a fiatalabb férfiakkal való randevúzást. Az olyan hírességek, mint Kate Moss, Priyanka Chopra és Heidi Klum, az életkort nem tekintik akadálynak a szerelemben, akkor nekünk miért kellene? A múltban a fiatalabb férfiakkal való randevúzást a társadalom kevésbé fogadta el és ráncolta a homlokát – de úgy gondoljuk, hogy a dolgok megváltoztak. A nők kiválaszthatják, hogy kivel randiznak, és semmi sem állja útjukat.

Megtaláltuk néhány okát annak, hogy a nők miért vannak oda a gavallér ifjúkért.

A fiatalabb férfiak illata vonzóbb a nők számára.

Testük ugyanis egészségük csúcsán van. Valójában egy tanulmány azt mutatja, hogy minél idősebbek vagyunk, annál erősebben érezzük, amikor a testszagunk megváltozik. A fiatal férfiak nagyobb valószínűséggel viselnek olyan illatokat, mint a kölni és a test spray. Érdemes megjegyezni, hogy a szagok hatalmas vonzerőt jelentenek, mivel öntudatlanul beleszeretünk az illatukba, valamint minden másba.

A fiatalabb férfiak másképp élik meg a világot.

Mivel egy másik generáció tagjai, teljesen másképp csinálhatják a dolgokat. Ez megnyithatja partnerük elméjét, amikor megmutatják nekik, hogyan zajlanak manapság a dolgok, bemutatva nekik egy teljesen új világota. Ez mindkettejük számára szórakoztató lehet, mivel megoszthatják két világukat egymással.

A fiatalabb férfiak stílusosabbak.

A fiatal srácokról általában ismert, hogy több figyelmet fordítanak a külsejükre és az öltözködésükre. Például a stílust választhatják a kényelem helyett, és lépést tartanak a legújabb trendekkel. Valójában egy tanulmány szerint az, hogy a férfiak hogyan öltözködnek, fontos része annak, amit a nők vonzónak találnak bennük, mivel kulcsfontosságúnak találják azt, ahogyan egy ember bemutatja magát.

A fiatalabb férfiak tele vannak energiával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gabrielle Union-Wade (@gabunion) által megosztott bejegyzés

Ez egy elkerülhetetlen tényező, mert ez az energia új élményeket adhat a kapcsolathoz. A fiatalos barátok szívesebben próbálnának ki új dolgokat és maradnának mozgásban, ami azt jelentheti, hogy olyan egyedi tevékenységeket tapasztalnak meg együtt, amelyeket normális esetben nem végeznének. Ez segíthet abban, hogy a kapcsolat izgalmas és kalandokkal teli maradjon, és több emléket adjon a fényképalbumukhoz.

A fiatalabb férfiak hízelgőbbek lehetnek.

Sajnos nagy a verseny a nők között, és amikor a fiatal srácok idősebb nőket választanak, akkor ezt gyakran meg lehet ünnepelni. A mai társadalomban a 30. életévüket betöltött nőket sok ember „öregnek” tartja, főleg, ha egyedülállók. Tehát amikor egy fiatalabb férfi randevúzik egy idősebb nővel, figyelmen kívül hagyja ezeket a megbélyegzéseket, és megmutatja neki a megérdemelt elismerést.

A fiatalabb férfiak még nem (feltétlenül) akarnak gyereket.

Ahogy a párok öregszenek, nyomást érezhetnek, hogy megállapodjanak. A fiatalabb srácok azonban, valószínűleg még nagyon messze vannak attól, hogy gyereket akarjanak, ami nagyszerű lehet, ha a nő nem akar gyereket. Egy tanulmány azt mutatja, hogy a férfiak az utóbbi években inkább késleltetik a gyermekvállalást, sokan csak harmincas éveikben vállalnak gyereket vagy akár még később.

A fiatalabb férfiaknak több ideje van rád.

Válás, karrier és csalódások – a fiatalabbakkal való randevúzás általában azt jelenti, hogy ezt kihagyhatod. Valószínűbb, hogy a fiatalabb srácokat nem kötik le ilyen aggodalmak. Ez tökéletes lehet arra, hogy több időtök legyen együtt. Ez azt jelenti, hogy nem osztja meg annyira az idejét a nő és az élete más főbb kötelezettségei, például a gyermekek között.

A fiatalabb férfiak termékenyebbek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés

Jól működhet, ha közös gyermekvállalást tervezel, mert minél fiatalabb a férfi, annál termékenyebb valószínűleg. A fogantatással kapcsolatos problémák stresszesek lehetnek, és gyakran megterhelhetnek bármilyen kapcsolatot, ami elkerülhető lehet egy fiatalabb partnerrel.

Mit gondolsz egy fiatalabb férfival való randevúzásról? Csináltad már valaha?