Érdekesség

Miért nem eszik Vilmos herceg és Kate Middleton a gyerekeikkel együtt, még karácsonykor sem

A királyi családot egy sor szigorú szabály és irányelv köti, amelyek teljes egészében meghatározzák az életüket, és még a kicsik sem kapnak felmentést. Így van ez György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel is, akik nem esznek együtt a szüleikkel, és ennek hihetetlen oka van.

Az összes királyi gyerek együtt eszik.

A hírek szerint Vilmos herceg és Kate Middleton gyermekei nem ülhetnek a szüleikhez az asztalhoz az ünnepek és a hivatalos vacsorák alatt, beleértve a karácsonyt is. Darren McGrady egykori királyi séf, aki Erzsébet királynőnek és Diana hercegnének dolgozott, elmagyarázta, hogy előtte meg kell tanulniuk „az udvarias társalgás művészetét”.

A szakács még tovább részletezte a szabályt, elárulva, hogy hol esznek, amíg el nem érik azt a kort, amikor már megfelelő viselkedést tanúsíthatnak az állami eseményeken. „A gyerekek mindig a gyerekszobában ettek, amíg elég idősek nem voltak ahhoz, hogy megfelelően viselkedjenek az étkezőasztalnál” – mondta McGrady.

Vilmos herceg és Harry herceg is keresztül ment ezen.

A királyi óvoda, ahol a gyerekek étkeznek, nem csak a megfelelő etikettre tanítja a fiatal királyi családtagokat. „A királyi óvoda nem csak a fiatal királyi családok elméjének, hanem az ízlésüknek a nevelésére is szolgált” – vallotta be a séf, megemlítve, hogy Vilmos és Harry herceget is rá kellett venni, hogy megegyék a zöldséget. „A dadus mindig kézben tartotta a menüt, és gondoskodott arról, hogy kiegyensúlyozott ételeket egyenek, amelyek nemcsak sok egészséges zöldséget tartalmaztak, hanem új, felnőtt ételekkel is megismertette őket” – tette hozzá.

A séf maga is gyakran rejtett zöldségeket a fiatal királyi családtagok kedvenc ételeibe. Bár Diana hercegné helyeselte, hogy a fiai egészségesen étkezzenek, időnként a McDonald’s-ba is elcsalta őket.

Aki a királyi palotában dolgozik, annak számtalan követelménynek kell megfelelni és szigorú szabályokat kell betartani, amelyek valószínűleg a legtöbbünknek meg sem fordultak a fejében. A királyi személyzet például kinyomja a fogkrémet Károly királynak, mivel ő ritkán csinál bármit is saját maga.

via