Érdekesség

Dupla csoda: Az anya megdöbbent, miután először ikrei, majd hármasikrei születtek

Az emberek gyakran mondják, hogy a villám nem csap kétszer ugyanoda. Monique Davaul esetében azonban így történt – sőt, még többször is. Miután korábban ikrek anyukája lett, nemrég hármas ikreket szült. Most pedig egy nagy család boldog anyukája.

Miután hárompetéjű hármas ikreket szült, akik a Jihad, Mielle és Noelle nevet kapták, Monique Davaul családja 6 gyerekre bővült, és ez még nem minden – két másik gyermeke is iker.

Érdekesség, hogy mielőtt Monique egyáltalán rájött volna, hogy hármas ikreket vár, egy kollégája játékos megjegyzést tett: „Ki tudja, talán megint ikreket fogsz szülni, vagy akár hármas ikreket?”. És meglepő módon pontosan ez történt.

Szerencsére a nő már ismerte, milyen érzés egynél több babával várandósnak lenni. Amikor rendkívül rosszul kezdte érezni magát, már sejtette, hogy talán megint ikrek lesznek. Ez a gondolata támadt: „Vagy lány lesz, vagy egynél több babát hordok ki.”

Bár nem gyakori, a kutatások azt mutatják, hogy azok a nők, akiknek ikreik vannak, hajlamosabbak arra, hogy újabb ikreket szüljenek. Ez azért van, mert a testük készen áll arra, hogy támogassa ezt a fajta terhességet. Úgy tűnik, hogy ez Davaul esetében is így volt. Megosztotta, hogy mindkét terhessége természetes úton, termékenységi gyógyszerek használata nélkül következett be.

Egy interjúban a kórházi nővérek elmondták, hogy büszkeséggel töltötte el őket, hogy részt vehettek ebben a jelentős családi pillanatban.
Férje és a többi gyermeke támogatásával Davaul hazatért, és most a családjával van.

A sokgyermekes anyák gyakran válnak népszerűvé az interneten. A valóság azonban az, hogy akár 14, akár csak egy gyermekes anyuka vagy, anyának lenni az egyik legnagyobb kihívást jelentő szerep, amit bárki megtapasztalhat.

via