Érdekesség

Miért nem randizott Keanu Reeves és Sandra Bullock, még akkor sem, ha bevallották, hogy belezúgtak egymásba

Sandra Bullock és Keanu Reeves először 1994-ben a Féktelenül című filmben álltak össze. A képernyőn mutatott kémiájuk miatt elájultunk a kitalált párostól, és dicsértük színészi képességeiket. Évekkel később azonban bevallották, hogy mindketten belezúgtak egymásba, és ráébresztettek minket, hogy a kémia valójában nem csak jó színészi játék volt, hanem valami több.

Amikor erre rájöttünk, azon tűnődtünk, hogy ez a duó miért nem jött össze soha, és detektívi képességeinket bevetve többet tudtunk meg a kapcsolatukról.

Sandra Bullock és Keanu Reeves 2 filmben, a Féktelenül-ben és a Ház a tónál-ban játszottak szerelmespárt.

Reevest és Bullockot nem szándékosan választották Annie és Jack Traven szerepére a Féktelenülben. De miután a meghallgatáson együtt próbálták a fizikai jeleneteket, hogy teszteljék a kémiai összhangjukat, a rendező a duót választotta a filmhez, amiért elnyerték a legjobb filmes duó díját az 1995-ös MTV Movie Awards-on. Hogy itt a sors játszott-e közre, vagy sem, sosem fogjuk megtudni, de ez indította el Bullock és Reeves évtizedes barátságát.

12 évvel később a duó újra összeállt a Ház a tónál című filmben, és a köztük lévő kémia még mindig tagadhatatlan. Amikor Reevest arról kérdezték, milyen érzés volt újra Bullockkal dolgozni, így válaszolt: „Nem tudom szavakkal megmagyarázni, miért van Sandra és köztem kémia a filmvásznon, vagy miért működünk jól együtt. Egyszerűen csak így van, és örülök neki, mert rettenetesen kedvelem őt, mint embert.”

Bullock ugyanezeket az érzéseket osztotta meg Reeves iránt. „Örülök, hogy újra együtt dolgozhatok vele. Nem tudom, mi ez, de imádok Keanu közelében lenni. Tényleg. Annyira jó ember.”

A képernyőn kívüli kapcsolatuk is erős volt.

Embed from Getty Images

Reeves és Bullock nemcsak kollégák, hanem barátok is. Időről időre együtt vacsoráznak, hogy bepótolják a lemaradásukat, mi minden történik egymás életében. Bullock azt is elárulta, hogy az évek során leveleket írt Keanunak, hogy megkérdezze, hogy van.

Hogy mennyire erős a kötelékük, az ismét bebizonyosodott, amikor Reeves segített átadni Bullocknak a Decade of Hotness” (kb. Évtizedes Dögösség) díjat a Spike TV Guys Choice Awards díjátadóján, és olyan beszédet mondott, ami a nőt könnyekig meghatotta. „Sandra, a szíved, a lelked, a fényed, a tehetséged, amit mindannyiunkkal megosztasz, elképesztő, csodálatos és rendkívüli. Egyedülálló vagy!”

Nem is tudták, hogy mindketten belezúgtak egymásba.

Egy 2018-as interjúban, 25 évvel azután, hogy Bullock és Reeves először találkoztak, a színésznő elárulta, hogy belezúgott Reevesbe, amikor a Féktelenült forgatták, és áradozott róla. „Arra gondolok, milyen édes volt Keanu Reeves, és milyen jóképű”. Annyira odáig volt érte, hogy minden alkalommal felkacagott, amikor a férfi ránézett.

Azonban sem Reeves, sem Bullock nem tett semmit, hogy együtt legyenek, és Bullock szerint azért, mert volt benne valami, ami nem tetszett Reevesnek.

Egy későbbi interjúban, amikor Reeves látott egy felvételt, amelyen Bullock az iránta érzett érzéseiről beszél, azt mondta, hogy fogalma sem volt róla, hogy belezúgott. Ekkor Reeves elárulta, hogy ő is belezúgott, és valószínűleg a nő sem tudott róla, és azért nem próbált randizni vele, mert együtt dolgoztak.

Bullock gyanította, hogy ha összejönnek, az tönkretette volna a nagyszerű barátságot.

Bullock úgy véli, hogy ha ő és Reeves megpróbáltak volna egy időben párként együtt lenni, a kapcsolatuk nem élte volna túl. „Keanu egy olyan srác, aki, úgy érzem, minden nővel barátkozik, akivel valaha is randizott. Nem hiszem, hogy van olyan, aki valami szörnyűséget tudna mondani róla.”

De a kapcsolatuknak semmit sem kellett túlélnie, és Bullock úgy véli, ez így a legjobb. „Egyszerűen csak együtt nőhetünk fel párhuzamos utakon, és tiszteljük egymást, találkozunk egy vacsorára, és megpróbálunk együtt dolgozni. És minél tovább telik az idő, annál jobban csodálom ezt az embert.”

Szerinted Sandra Bullock és Keanu Reeves kapcsolata túlélte volna, ha randizni kezdenek?

via