Érdekesség

Miley Cyrus meglepetést okoz, amikor a 2024-es Grammy-n csak biztosítótűkből készült meztelen ruhát visel

Miley Cyrus ismét bebizonyította, hogy bármilyen merész külsőt képes magára ölteni, és teljes magabiztossággal mutogatja a testét. Míg sokan dicsérték az egyedi és merész ruháját, mások kritizálták ezt a választást, túlságosan árulkodónak ítélve azt. Kíváncsiak vagyunk, ti mit gondoltok erről.

A 31 éves énekesnő megmutatta merész stílusérzékét, hiszen magabiztosan mutatta meg alakját egy feltűnő aranyszínű ruhában, amelyet egy volumenes frizura kísért.

Látszólag Madonna ikonikus kúpos melltartójából merítve ihletet, egy egyedi Maison Margiela meztelen ruhakölteményt viselt, amely látszólag teljes egészében arany biztosítótűkből állt. A hálós ruha szinte az egész bőrét szabadon hagyta, csak a melleit takarta, és a dereka körül egy fémes bugyiba formálódott.

Cyrus talán egy másik neves sztártól merített ihletet, ugyanis haját égig érő, keresztanyjára, Dolly Partonra emlékeztető módon formázta. Az arany témát fenntartva arany Tabi magassarkú cipővel folytatta, és hagyta, hogy ruhája kitűnjön, mivel a minimalista megközelítést választotta, kiegészítők nélkül.

Míg sokan dicsérték az általános megjelenését, mondván, hogy „csinosan néz ki”, és kifejezték, hogy szeretnék újra látni ezt a stílust, mások gyorsan kritizálták a megjelenését. Egy személy azt írta: „Semmit sem bíz a képzeletre, és ez a frizura túl elegáns ahhoz, hogy biztosítótűket viseljen”.

A haja is nagy port kavart az interneten, mivel egyesek a 80-as évekbeli Kurt Russellhez hasonlították. Majd egy személy megjegyezte: „Kurt határozottan jobban hordta.”

Imádjuk, hogy Miley Cyrus milyen ragyogóan néz ki, és drukkolunk neki, hogy karrierjében és magánéletében egyaránt virágozzon.

via