Érdekesség

„Kétségbeesésről árulkodik” – az 56 éves Nicole Kidman egy kockázatos ruhában ejt ámulatba, de az emberek azt mondják, nem a korának megfelelő

Nicole Kidman évtizedek óta kiemelkedő alak, aki egyszerre vált ki csodálatot és rosszallást. Divatválasztásai folyamatosan nagy port kavarnak, és legutóbbi választása sem kerülte el a figyelmet. Míg egyes online felhasználók megtapsolták merész divatját, mások kritizálták a merész kijelentésért.

Nicole Kidman legújabb minisorozatának, az „Expats”-nek a közelmúltbeli New York-i premierjén a sztár feltűnő megjelenést mutatott. Egy időtálló, fekete szaténruhát viselt, amely egyedi volt – egyszerre volt hát- és oldal nélküli.

Az Atelier Versace által készített ruha mentazöld béléssel, combig érő hasítékkal és elegáns fekete tűsarkú cipővel egészült ki. Gyémánt fülbevalókkal és karkötőkkel is díszítette magát.

Embed from Getty Images

Kidman ruhaválasztása sokféle véleményt váltott ki. Az emberek többsége az interneten dicsérte őt, olyan pozitív kommentekkel, mint „Imádom őt, elképesztően néz ki!!!” és „Annyira szerelmes vagyok belé”. Azonban nem mindenki volt elragadtatva a megjelenéstől.

Sokan az interneten úgy ítélték meg, hogy ez a merész ruha nem igazán az életkornak megfelelő egy ötvenes éveiben járó nőnek.

Egy személy így kommentálta: „Elegáns és előkelő… ez egy vonzó kombináció. Ez a ruha kétségbeesésről árulkodik”. Egy másik azt írta: „Nem igazán elegáns vagy ízléses, hogy ennyire kétségbeesetten próbál fiatalnak látszani. Öregedj meg méltóságteljesen. Abba kéne hagynia a túl erős próbálkozást…”

Meggyőződésünk, hogy Kidman abszolút lenyűgözően néz ki, és megmutatja, hogy kortól függetlenül lehet bátorságot és kecsességet sugározni.

via