Érdekesség

Mit árul el rólad a házad ajtajának színe

A színek, amelyeket választunk, a ruháinktól kezdve a lakásunk berendezéséig sok mindent elárulnak rólunk. Egyes színek, mint a fehér, a sárga és a kék, nagyon pozitív energiát tartalmaznak a környezetből. Hajlamosak vagyunk bizonyos színeket választani attól függően is, hogy hol élünk és milyen az időjárás. Így természetesen az, hogy milyen színt választunk lakóhelyünkre, sokat elárul a személyiségünkről és egyedi gondolkodásmódunkról.

Végeztünk egy kis kutatást, és lehet, hogy meglepődsz, miért éppen azt a színt választottad a bejárati ajtódnak, amit választottál.

1. Világos és mélykék

Világoskék: Nagyon reményteljes és pozitív ember vagy, és az emberek jellemzően hozzád fordulnak, ha tanácsra van szükségük, de akkor is bekopogtatnak hozzád, ha egy jó kis ugratásra van szükségük.

Mélykék: Minél sötétebb a kék, annál derűsebb és nyugodtabb a benne élő ember. Azt akarod üzenni a járókelőknek, hogy otthonod bárki számára nyitva áll.

2. Sárga

Ennek a színnek az élénksége lenyűgöző a szomszédaid és az idegenek számára, akik meglátják. Valószínűleg korán kelő vagy, aki a nap minden órájában a pillanatnak él. Emellett nagyon barátságos és optimista ember vagy, és szeretnéd, ha ezt mindenki tudná rólad. Tudod, hogy az élet néha elég sötét tud lenni, de az ajtódnak nem kell beleolvadnia ebbe a sötétségbe.

3. Piros

Régen egy piros ajtó azt jelentette, hogy mindenkit, akinek szüksége van valahol egy kis szusszanásra, teljes mértékben szívesen látnak. Skóciában viszont azok az emberek, akik kifizették a jelzáloghitelüket, pirosra festették az ajtójukat, hogy mindenki tudja. Ma egy piros ajtó erőt és pozitív gondolkodást mutat a mögötte lakók részéről.

4. Fekete

A fekete nagyon kifinomult szín, és azt üzeni, hogy tekintélyt parancsoló személy vagy, aki kézben tartja az életét. Azt mutatja, hogy erős ember vagy, aki nagyon komolyan látja az életet. Ugyanakkor sikerül némi titokzatosságot teremtened magad és a házad körül.

5. Zöld

A zöld a természet színe, és azzal, hogy az ajtódat erre az árnyalatra fested, megmutatod, hogy szereted a természetet, és igyekszel beleolvadni abba. Harmonikus akarsz lenni, és nem akarsz merész kijelentéseket tenni. Valószínűleg olyan ember vagy, aki sokat fektet a családjába, és szereti a biztonságot. Lehet, hogy túlzás, de valószínűleg a kertedet is szereted rendben tartani, hiszen már így is nyilvánvaló, hogy természetbarát vagy.

6. Fehér

A fehér a tisztaság, az egyszerűség és a szervezettség színe, amit valószínűleg nagyon jól ismersz. Valószínűleg nagyon nyugodt ember vagy, és az életed minden területén békére vágysz. Ezt a színt talán nem csak a külső, hanem a belső helyiségekbe is választottad.

7. Rózsaszín

Mindegy, hogy milyen árnyalatú rózsaszínt választottál, nyugodtan feltételezhetjük, hogy reménytelenül romantikus vagy. Így az is lehet, hogy nagyon gyengéd és gondoskodó vagy mindenkivel az életedben. Emellett nagyon nagylelkű ember vagy, és amikor emberek vannak az otthonodban, szeretnéd, hogy mindenki különlegesnek érezze magát.

8. Narancssárga

A narancssárga egy merész nyilatkozat, és azt mutatja, hogy nem félsz kockáztatni az életben. Valószínűleg nagyon melegszívű és hívogató ember vagy, és az ajtód azt üzeni, hogy az emberek ne féljenek bekopogtatni rajta. Az éttermekben a narancssárga nagyon népszerű szín, mivel az emberek éhséget éreznek tőle és többet esznek. Tehát talán egy csodálatos parti- és vacsoraszervező vagy, aki gondoskodik arról, hogy barátait és családját jóllakassa.

9. Lila

Sok országban a lila a királyi család és a gazdagság színe, és ez egy nagyon spirituális árnyalat is, amelyet sok pap választ. Ha a lilát választod, valószínűleg kreatív és nyitott ember vagy, aki gyakran gondolkodik a megszokottól eltérően. Emellett nagyon nyugodt és derűs szín, amely mélyen megnyugtató hatással van rád és az otthonodba belépőkre. Olyan ember is lehetsz, aki nem fél kockáztatni, függetlenül attól, hogy mekkora kockázatot vállalsz.

10. Szürke

A szürke mostanában egyre népszerűbb, és azt üzeni, hogy kifinomult vagy, és szemmel tartod a trendeket. Ez egy nagyon elegáns szín, bármilyen árnyalatú is legyen, és a vendégeid tudni fogják, hogy elég jól fogják érezni magukat veled. Aki ezt a színt választja, az valószínűleg nagyon intelligens és méltóságteljes. Az is lehet, hogy nagy híve vagy a Feng Shui-nak, és valami semleges, nem szemet gyönyörködtető színt választasz.

Te milyen színt választottál a házad ajtajának és miért? Vannak-e hasonló személyiségjegyeid a fent említett színválasztással?