Mivel a Reszkessetek, betörők! 2. – Elveszve New Yorkban 30 éves, meg akartuk nézni, hogy hol van ma a szeretett szereplőgárda

Már 3 évtized telt el a Reszkessetek, betörők! 2. – Elveszve New Yorkban megjelenése óta, és mi még mindig nem tudunk betelni vele, különösen az ünnepek környékén. Az ikonikus film minden idők harmadik legtöbb bevételt hozó karácsonyi filmje, a karakterei pedig ugyanolyan ikonikusak és lenyűgözőek, mint valaha. Éppen ezért kutakodtunk egy kicsit, hogy megnézzük, hogyan néz ki most ennek a szeretett filmnek a szereplőgárdája, és mit csinálnak az életükben és a karrierjükben.

Kevin McCallister (Macaulay Culkin)

Culkin most 42 éves, és nemrég lett apukája 2021-ben született fiának menyasszonyával, Brenda Song színésznővel. Egyik legutóbbi színészi szerepe az Amerikai Horror Story: Double Feature 10. évadában volt, amely szerepéért a kritikusok elismerését is elnyerte.

Kate McCallister, Kevin anyukája (Catherine O’Hara)

O’Hara most 68 éves, és Kevin anyukájának ikonikus alakítása óta számos figyelemre méltó szerepet kapott. A színésznő 2015 és 2020 között a Schitt’s Creek című sorozatban játszotta a lecsúszott szappanopera-színésznő szerepét, amiért Emmy-díjat kapott a vígjátéksorozat kiemelkedő női főszereplőjeként.

Buzz McCallister, Kevin bátyja (Devin Ratray)

Ratray most 45 éves, és számos szerepben feltűnt, mióta Kevin bátyját alakította. Többek között szerepelt az Esküdt ellenségek és az Odaát című sorozatokban. Emellett az MTV Damage Control című valóságshow-sorozatának állandó szereplője lett.

Mr. Hector, a Plaza portása (Tim Curry)

Curry most 76 éves. Még 2012-ben súlyos agyvérzést kapott, ami miatt kerekesszékre szorult, és az egészségi állapotának helyreállítása részeként fizikoterápiára és beszédterápiára kellett járnia. A stroke után a színész munkája főként a szinkronszínészetre terelődött, azonban továbbra is énekel és rajongói találkozókon lép fel.

Harry Lime, a betörő (Joe Pesci)

Pesci most 79 éves, és néhány évvel ezelőtt előbújt a nyugdíjas éveiből, hogy szerepeljen a 2019-es Az ír című filmben, amiért Oscar-jelölést kapott. A stáb többi tagjával ellentétben Joe már a Reszkessetek, betörőkben való szereplése előtt is ismert színész volt, főleg az 1990-es Nagymenők című népszerű filmben játszott szerepe miatt.

Marv, a betörő (Daniel Stern)

Stern most 65 éves, és továbbra is színészkedik. Legújabb szerepe 2023-ban kerül a mozikba, ugyanis csatlakozott a For All Mankind című sci-fi sorozat 4. évadának szereplőgárdájához. További munkái közé tartozik, hogy 1988 és 1993 között a népszerű The Wonder Years című sorozat narrátora volt.

Frank bácsi (Gerry Bamman)

Embed from Getty Images

Bamman most 81 éves, és bár a Reszkessetek, betörők! 2. után is szerepelt még filmekben és tévésorozatokban, Frank bácsi szerepe továbbra is a leghíresebb. Eddigi utolsó színészi alakítása 2015-ben volt, a Gyilkos hajsza című tévésorozatban.

Fuller (Kieran Culkin)

Kieran, aki Macaulay valódi öccse, most 40 éves, és továbbra is sikeres színészi karriert épít. Egyik legújabb és legjelentősebb szerepe a Utódlás című sorozatban van. 2013 óta házas, feleségével egy kisfiú és egy kislány szülei.

Te rajongsz a Reszkessetek, betörők! franchise-ért? Számodra kötelező néznivaló az ünnepi szezonban?

via