Érdekesség

10 pár híresség, akik ugyanazt a ruhát viselték, és kétségtelenül egyetértünk abban, hogy mindkettőjük ugyanolyan lenyűgöző volt

Nem számít, mennyire egyedinek gondoljuk kedvenc hírességeink stílusát, a showbiznisz világában elkerülhetetlenek az iker-stílus pillanatok. És talán divatkatasztrófának tűnhet, ha 2 sztár ugyanabban a ruhában jelenik meg ugyanazon az eseményen. Sok sztár azonban jó sportot űz az egyforma megjelenésből, különösen, ha mindkét fél pompásan néz ki.

1. Gigi Hadid az Instagramon posztolt képet arról, hogy ugyanazt a ruhát viseli, mint Zendaya a Dűne című filmjének párizsi promóciójára.

2. Devon Windsor és Jennifer Lopez ugyanazt a merész kivágott ruhát viselte mindössze néhány hónap különbséggel.

3. Naomi Watts 2013-ban választotta ezt az aranyszínű ruhát. Tess Daly ugyanebben az évben ugyanezt a ruhát öltötte magára.

4. Storm Reid és Zendaya ugyanazt a ruhát viselte Zendaya Tommy Hilfigerrel közös divatkollaborációjából, mindössze néhány hónap különbséggel.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

5. Jennifer Lopez és Luciana Duvall ugyanabban a lenyűgöző ruhában érkezett az Oscar-gálára.

6. Georgia Fowler viselte először az aszimmetrikus miniruhát 2017 szeptemberében. Néhány hónappal később ugyanezt a ruhát Taylor Hillen is láthattuk.

Embed from Getty Images

7. Jennifer Lopez 2000-ben viselte ezt az ikonikus ruhát a Grammy-gálán. Geri Halliwell egy hónappal korábban Franciaországban viselte.

8. Lena Dunham viselte először ezt a klasszikus monokróm overallt, majd ugyanezt a ruhát láthattuk Miley Cyruson is.

9. Mollie King volt az első, akit ebben a mesés ruhában láttak. Alesha Dixon pár évvel később ugyanebben a ruhában lépett ki a nyilvánosság elé.

10. Kathryn Newton 2017 januárjában öltötte magára ezt a ruhát. Közel egy évvel később Jada Pinkett Smith ugyanebben a ruhában vett részt egy eseményen.

Előfordult már veled, hogy véletlenül egyformán öltöztél valakivel egy olyan partin, amin részt vettél? Mondd el nekünk a kommentszekcióban, hogy mit éreztél ezzel kapcsolatban.

via