Emberek Érdekesség

Monica Bellucci (59) és Tim Burton (65) kapcsolata bizonyítja, hogy bármely életkorban megtalálhatod a szerelmet

A 65 éves Tim Burton filmrendező és az 59 éves Monica Bellucci színésznő 2023 februárjában kavarta fel először a románcról szóló pletykákat. A vörös szőnyegen először jelentek meg párként, és a duó magára vonta a rajongók figyelmét, sokan megjegyezték, hogy Tim „annyira szerelmesnek” tűnik. Történetük abszolút bizonyítja, hogy sosem késő megtalálni az igaz szerelmet.

Először 16 évvel ezelőtt találkoztak.

A duó útjai először 16 évvel ezelőtt, a 2006-os cannes-i filmfesztiválon keresztezték egymást. A hírek szerint azonban 2022-ben a lyoni Lumiere Filmfesztiválon újra összejöttek. Bellucci, aki a fesztivál díszvendége volt, a színpadra lépett, hogy átadja Burtonnak a rangos életműdíjat.

A róluk szóló pletykák idén februárban kezdtek el keringeni. Fotókon örökítették meg őket, amint karonfogva sétálnak és csókolóznak Valentin-napon. A pletykák szerint négy hónapig jártak titokban, mielőtt együtt jelentek volna meg a nyilvánosság előtt.

Tim és Monica boldogok, hogy együtt dolgoznak és együtt vannak.

Júniusban Bellucci a hónapok óta tartó találgatások után végre kitért kapcsolatukra. Nyíltan kifejezte vonzalmát a filmrendező iránt, és boldogságának adott hangot, hogy keresztezték egymás útját.

„Amit mondhatok… Először is örülök, hogy találkoztam vele” – mondta a színésznő. „Ez egyike azoknak a találkozásoknak, amelyek ritkán történnek az életben… Ismerem a férfit, szeretem őt, és most találkozom a rendezővel, egy újabb kaland kezdődik”.

A Londonban töltött közös idő alatt a páros együtt dolgozott a Beetlejuice 2-n, ahol Burton az 1988-as horrorkomédia várva várt folytatását rendezte.

„Imádom Timet – folytatta Bellucci. „És nagyon tisztelem Tim Burtont.”

Mindkettőjüknek hosszú távú kapcsolatai voltak a múltban.

Jelenlegi kapcsolata előtt Burtonnak hosszú távú kapcsolata volt Helena Bonham-Carter színésznővel. Tizenhárom évig voltak együtt, mielőtt 2014-ben elváltak útjaik. Két közös fiuk van, Billy Raymond és Nell.

Eközben Bellucci kétszer volt házas. Az első házasságát 20 éves korában kötötte Claudio Carlos Basso olasz fotóssal, de hat hónap után elváltak. Később 1999-ben ment hozzá Vincent Cassell francia színészhez, akivel 2013-ban váltak el. Két lányuk született, Deva és Leonie.

via