Érdekesség

A pár örökbe fogadott 3 biológiai testvért, hogy együtt nőhessenek fel

A leendő szülők számára az örökbefogadás útja az érzelmek hullámvasútja, amelyet a gyermek iránti mély vágyakozás táplál. A meleg otthon megteremtésén túl ez az átalakító élmény ajtókat nyit a szeretet és a közös pillanatok előtt egy bővülő családban. Két anya, KC és Lena Currie példázza ezt, akik nemcsak kedvességről, hanem hatalmas szívről is tanúbizonyságot tesznek.

Egy véletlen kezdet

2017-ben a Children’s Friend örökbefogadási rendezvényén KC és Lena Currie belebotlott a 18 hónapos Joey fényképébe, és azonnal lángra lobbant a kapcsolat. 2018-ban hivatalosan is örökbe fogadták Joey-t. Az anyaságba vezető útjuk akkor kezdődött, amikor belevágtak az örökbefogadási folyamatba.

Ahogy KC, Lena és Joey belerázódtak az új családi dinamikába, egy kellemes meglepetés várt rájuk. Az örökbefogadó központban kiderült, hogy Joey-nak van egy nevelőszülőkhöz szánt kistestvére. Lena és KC habozás nélkül befogadták a 6 hetes Noah-t szerető otthonukba.

Egy trió teszi teljessé a képet.

Alig egy hónappal Noah hivatalos örökbefogadása után egy újabb leleplezés látott napvilágot – Joey-nak és Noah-nak volt egy harmadik testvére is, a hamarosan ötgyermekes család középső testvére, akit Logan-nak hívtak.

Adminisztratív bonyodalmak és az örökbefogadási terv visszaesései közepette Logan megtalálta az utat a testvéreihez. A család egésszé vált, és a döntés, hogy a három testvér újraegyesüljön, örömet okozott az örökbefogadó szülőknek.

„Joey sokszor azt mondja, hogy ‘Hé, Mami-Mama’, bármelyikkel beéri” – mondta KC azzal kapcsolatban, hogy a fiúk hogyan szólítják őt és a feleségét.

A testvériség fontossága

KC hangsúlyozta az ösztönös kapcsolatot, amit éreznek, kiemelve a szoros testvériség fenntartásának kiemelkedő jelentőségét. Ez a döntés, amelyet Veronica Listerud, az örökbefogadási szolgáltatások igazgatója is támogatott, a szeretet erejét visszhangozza egy harmonikus család létrehozásában.

„Végül is igent akartunk mondani, mert a testvérek együtt tartása nagyon fontos volt számunkra. Amikor idősebbek lesznek, és kérdéseik lesznek, ott lesznek egymásnak, hogy egymásra támaszkodhassanak, és együtt élhetik át ezt az utazást.”

via