Érdekesség

„Nekünk ez volt a sorsunk” – A 62 éves Meg Ryan érzelmes híreket osztott meg örökbefogadott lányáról

A 62 éves Meg Ryan a Glamour 2023. decemberi számának címlapját díszíti, és legújabb filmes projektjéről, a What Happens Later című filmről beszél, amelynek társszerzője Meg, és amelyet személyes élményei, köztük lánya, Daisy örökbefogadása inspirált.

Meg és Daisy kapcsolata 2006-ban kezdődött.

Az ikonikus szerepeiről ismert színésznő megható döntést hozott karaktere, Willa számára – egy örökbefogadási történet beillesztésével, amely tükrözi saját élményeit lányával, Daisyvel, akit 2006-ban, 2 évesen fogadott örökbe Kínából.

„Azért tettem bele, mert a lányom az én lányom” – osztotta meg Meg, kifejezve a varázslatos köteléket, ami kettejüket összeköti.

„Meg vagyok győződve a varázslatról a kapcsolatunk miatt. A sors rendelte el” – tette hozzá.

Lánya eredményei inspirációs forrássá válnak.

Meg büszkén emeli ki Daisy eredményeit, aki elszántan navigál a főiskola első évében. A 18 éves Daisy elmerül a tervezésben, a varrásban és a szabásban, és még Meg szekrényét is kifosztja kreatív inspirációért.

Két csodálatos gyerek anyukájaként ünnepli szerepét.

Daisy mellett Meg a 31 éves színész Jack Quaid anyukájaként is ünnepli szerepét, aki az exével, Dennis Quaiddel közös. Gyermekeiről így nyilatkozik Meg: „A gyerekeim mindig is nagyszerűek voltak. Ők a legjobbak, élénken él bennük a kíváncsiság és a világ iránti érdeklődés”.

Egy interjú során Meg nem tudta visszafogni a büszkeségét: ” Két nagyszerű gyerekem van. – Viccesek, okosak, kedvesek, és őszintén érdeklődnek a világ iránt. Mindketten egy kicsit jobbá teszik a világot, és én annyira büszke vagyok rájuk.”

via