Érdekesség

„Nem megfelelő”, Beyoncé lányának Grammy-ruhája heves vitákat vált ki az interneten

Beyoncé lánya, Blue Ivy Carter nemrég viselt ruhájával heves reakciókat váltott ki a közösségi média felhasználóiból. Sokan úgy érezték, hogy az öltözéke nem volt „megfelelő” a korához képest. A kritikák ellenére néhányan megvédték Blue Ivy stílusát, dicsérve eleganciáját és tartását.

Blue elkísérte édesapját, Jay-Z-t a színpadra, hogy átvegye a díjat.

Blue Ivy ellopta a show-t a 2024-es Grammy-díjátadón, egy lenyűgöző fehér Vivienne Westwood ruhát viselve, mint egy igazi divatrajongó. Sikkes öltözékét könnyed sminkkel, ezüst fülbevalóval, gyűrűvel és egy kecses clutch táskával egészítette ki.

Alig 12 évesen máris nagy hullámokat kelt, és mivel olyan szülei vannak, mint Beyoncé és Jay-Z, nem meglepő, hogy a stílus a génjeiben van. Bemutatkozó Grammy-megjelenésén Blue Ivy nemcsak divatérzékét mutatta meg, hanem a jövőjét is sejtetni engedte a rivaldafényben. Blue Ivy elkísérte édesapját, aki átvette a Dr. Dre Globális Hatás díjat, és fiatalos hangulatot varázsolt a színpadra.

Ruhája miatt trollok céltáblája lett.

Blue Ivy ruhaválasztása néhány megfigyelő szemöldökét felhúzta, akiket meglepett, hogy mennyire érettnek tűnt. Meglepetésüknek és aggodalmuknak adtak hangot, hogy miért öltözött úgy, ahogy az inkább egy idősebb emberhez illik. Konkrétan megjegyezték, hogy a dekoltázsa láthatósága nem tűnt megfelelőnek egy 12 éves gyermek számára, ami további vizsgálatot indított el az öltözék korának megfelelőségét illetően. Reakciójuk lényegében azt a szélesebb körű érzést tükrözte, hogy az öltözék nem illeszkedik a fiatalos imázsához.

„Ez a ruha nem egy 12 éves gyereknek való” – írta valaki. Egy másik felhasználó azt állította: „Általában nem szoktam kommentálni az ilyen dolgokat, de ő egy 12 éves gyerek. Egy gyereknek nem kell felnőttnek kinéznie műkörmökkel, sminkkel és dekoltázzsal. Hagyjátok a gyerekeket gyerekeknek lenni, kérlek”.

Néhány rajongó számára nehéz volt elhinni, hogy Blue Ivy még csak 12 éves, tekintve, hogy milyen elegáns volt a ruhája a Grammy-n. Ez egy nagyobb beszélgetéshez vezetett arról, hogy vajon a ruhái megfelelőek-e a korához. Összességében ez elgondolkodtatta az embereket arról, hogy a fiatal sztárokat hogyan mutatják be a nyilvánosság előtt.

Mások megdicsérték Blue Ivy megjelenését.

A Blue Ivy ruhájáról alkotott különböző vélemények között rengeteg rajongó volt, akik nem tudtak nem áradozni arról, hogy milyen jól nézett ki. Az egyik rajongó azt mondta: „Imádnivaló és olyan kiegyensúlyozottnak tűnik”, míg egy másik egyszerűen csak „annyira gyönyörűnek” nevezte. Valaki pedig az Instagramon érezte igazán a ruháját, azt írta: „A ruha aranyos! Jobban szeretem ezt, mint a buggyos farmert és az XL-es pólót!”.

Blue Ivy megjelenése a Grammy-gálán csak egy újabb fejezet a showbizniszben már így is lenyűgöző útjában. Nem ez az első alkalom, hogy részt vesz az eseményen. Néhány évvel ezelőtt történelmet írt azzal, hogy a második legfiatalabb ember lett, aki Grammy-díjat nyert az édesanyja „Brown Skin Girl” című klipjében való közreműködéséért, ahol ő kapta az elismerést. Korai sikerei ellenére szülei világossá tették, hogy nem tolják őt a reflektorfénybe, hagyják, hogy megtalálja a saját útját a szórakoztatóipar világában.

Beyoncé lánya kísértetiesen hasonlít a sztárra, úgy néz ki, mint szupersztár anyukája.

via